Bez oca i maćehe na venčanju: Udala se pastorka Viki Miljković!

Autor:

Zabava

13.12.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba je održana u Nemačkoj.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Viki Miljković i Taške

Ćerka supruga pevačice Viki Miljković, Dragana Taškovića Tašketa, Jelena udala se u subotu za čoveka koji je stariji od nje dvadesetak godina, zbog čega je sada u lošim odnosima s ocem i maćehom.

Naime, pored 13-godišnjeg sina Andreja, kog je dobio sa folkerkom, harmonikaš ima i naslednicu Jelenu iz veze s Gordanom Dobrosavljević, koja se ne eksponira javno. Kako Jelena živi i studira u Nemačkoj, ona se u subotu po podne tamo i udala za partnera izvesnog biznismena Dragana Bodirožu, koji je od nje znatno stariji. Kako saznajemo od izvora bliskog porodici harmonikaša, on i Viki nisu se složili s izborom njegove mezimice.

 Pevačica i harmonikaš navodno nisu došli zbog korone, ali nisu joj čestitali ni na društvenim mrežama

- Jelena živi u nemačkom gradu Baden-Badenu, gde su i njena mama Gordana i očuh. Kod Viki i Tašekta je dolazila samo na raspuste. Kada je tati i maćehi rekla da ima dečka koji je poprilično stariji od nje, naišla je na negodovanje. Njima se nije svideo njen izbor i na sve načine su pokušavali da je odgovore od ideje da bude sa Draganom. Zbog stanja sa koronom ona nije dolazila neko vreme u Beograd. U međuvremenu se desila veridba i odluka da se ona i verenik venčaju, i to u jeku pandemije. Kada je to saopštila Tašketu i Viki, umalo nisu pali u nesvest. Poludeli su. Posvađali su se kao nikada do sada. Opet su pokušali da je odgovore od ideje da se uda, ali kako je ona odlučila da to želi, nije bilo šanse da ih posluša - priča izvor blizak Srpskom telegrafu koji je odlično upućen u sva dešavanja ove estradne porodice.

Foto: Privatna arhiva
Ćerka Dragana Taškoviča, Jelena

Svadba je, uprkos Tašketu i Viki, održana u Nemačkoj sa opštinskim venčanjem i veseljem za uži krug porodice.

Foto: Privatna arhiva
Ćerka Dragana Taškoviča, Jelena

- Mama Gordana i očuh Slaviša sve vreme su bili uz nju. Tata Taške i maćeha Viki pozvani su na venčanje iako su bili ljuti i rekli joj da ne odobravaju njen izbor. Oni su pak rekli da ne mogu da dođu jer su svi zaraženi koronavirusom. Dakle, imali su odličan izgovor zašto propuštaju venčanje. Viki se čak nije oglasila ni preko Instagrama da pastorki čestita što se udala iako se i dalje prate. Jelena je bila malo tužna zbog svega, ali nisu uspeli da joj pokvare najlepši dan kada se udala za čoveka koga voli bez obzira na razliku u godinama - završava izvor Srpskog telegrafa.

Srpski Telegraf je kontaktirao Viki, a ona je kratko prokomentarisala i dala objašnjenje zbog čega oni nisu bili uz Tašketovu ćerku.
- U pitanju je bio samo ručak, a pravo veselje će mladenci napraviti kad uslovi zbog korone to budu dozvolili. Naravno da sam čestitala Tašketovoj ćerki, ali sam ja u izolaciji do daljnjeg dok ne prođe korona. Svakako da ćemo ići na veselje. Sada je najbitnije da se opravim, biće vremena da se proveselimo. 

Foto: instagram.com/viki_miljkovic
Foto: instagram.com/viki_miljkovic

Pevačica, umesto čestitke, kačila pite!

Viki Miljković dan posle Jeleninog venčanja postavila je na Instagram kako pravi pite za Tašketa i sina Andreja.

Iako je Jelena imala venčanje u subotu po podne, svi su očekivali da će joj Viki čestitati preko Instagrama, ali to se nije desilo. Ona je, umesto čestitke, sledećeg dana šerovala snimke iz stana u Beogradu na vodi i pohvalila se kako pravi pite.

 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Viki: Jelena mi je kao ćerka!

Viki Miljković je jednom prilikom otkrila da ima sjajan odnos sa Draganovom ćerkom Jelenom. Pevačica je nekada rado pričala o pastorki, Tašketovoj lepoj ćerki, a redovno je stavljala i zajedničke slike na društvene mreže. Stvari su se sada dosta promenile, a evo kako je Viki nekada pričala o Jeleni:

- Ona je odrastala zajedno s nama. Ne volim da pričam o odnosu koji imamo jer su s tim dobro upoznati ljudi iz našeg okruženja. U jednom trenutku nas dve smo kao majka i ćerka, a u sledećem već kao drugarice ili sestre. Nas dve zaista imamo divan odnos.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading