MAŠA TERZIĆ U POTPUNO PRIRODNOM IZDANJU: Ovakvim komentarima se nije nadala!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazvala pometnju.

RepublikaFoto: instagram.com/_coco_k_
Maša Terzić

Maša Terzić stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama, te na njenom Instagramu više od 100.000 ljudi svakodnevno prati novosti iz njenog života.

Ova atraktivna mlada lepotica, nedavno je pokrenula i svoj biznis koji na ovoj mreži reklamira, ali i objavljuje veoma zanimljive stvari koje joj se svakodnevno dešavaju.

(FOTO) Raspametila muški rod! Maša Terzić se vratila na Instagram pa se skinula, a u gro planu bujne grudi koje prelivaju iz brusa!

Ona nema problema da je fanovi tj pratioci na Instagramu vide u raznim izdanjima, od onih u kojima je najlepša, tip-top sređena, do onih za koje se mnoge javne ličnosti ne bi usudile da ih neke vidi.

Maša Terzić objavila je fotografiju u potpuno prirodnom izdanju bez ikakvih filtera dodatih kako bi izgledala lepše i sređenije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Ono čemu se sigurno nije nadala jeste veliki broj veoma pozitivnih komentara, a posebno od devojaka koje su oduševljene njenom prirodnošću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading