NESHVAĆENA! Stanija priznala: Doživljavalu su me kao devojku za zabavu!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.12.2020

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A u stvari je devojka za udaju.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Neshvaćena

Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o braku, ali i tome kako nju muškarci doživljavaju i sa kakvim se predrasudama suočava.

Naime, kako je popularnost stekla na obnaženim fotografijama, tako joj se dešava i da je muškarci ne uzimaju za ozbiljno. 

-Doživljavali su me kao devojku za zabavu dok me ne upoznaju. Ja sam se sa izgledom poigrala, to je kao moj alterego. Za udaju ću biti kada ja odlučim, bitan je stav devojke - rekla je Stanija.

Dobrojevićeva je dodala da su muškarci spremni da daju sve za devojku koja atraktivno izgleda:

-Muškarci jesu ljubitelji takvih devojaka i to su uglavnom muškarci koji su ostvareni, imaju mnogo novca i koji jednostavno nemaju više izazove, nego su spremni da takvim devojkama bukvalno daju sve samo da bi je osvojili jer one važe za neke trofeje... Spremni su bukvalno sve da daju, samo nju da osvoje - da li novac, da je vode na putovanja, da li da kupe skup auto, stan, šta god, samo da sebi nekako ugode - objasnila je Stanija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading