ŠOK!! Evo koji muškarac je ljubio Staniju, dok su mislili da ih niko ne vidi! - NIKADA NE BISTE NI PRETPOSTAVILI, A SVI GA ODLIČNO ZNATE!

Autor:

Zadruga

14.11.2020

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opa bato!

Foto: youtube.com/printscreen

Stanija Dobrojević, Maja Marinković, Marijana Zonjić i Marko Marković bili su sinoć gosti kod voditelja Milana Miloševića u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Tokom jedne od pauza za reklame, Majin otac Taki je iskoristio je priliku i fotografisao se sa Stanijom i tako pokazao da joj ne zamera što je imala sukobe sa njegovom ćerkom. Fotografiju je napravila upravo Maja.

 

 

 

Maja je posle toga predala telefon svome ocu, a onda ju je on uslikao sa Dobrojevićevom.

Marinkovićeva je posle fotografisanja krenula da poljubi Staniju u obraz, međutim, bivše zadrugarke su se umalo poljubile u usta. Do poljupca u usta ipak nije došlo, a Maja je završila akciju kako ju je i zamislila, pa je Dobrojevićevu poljubila u obraz.

Marko je za to vreme bio u toaletu, pa ovaj susret nije video. Podsetimo, Stanija i Maja su imale burne svađe u Beloj kući upravo zbog Crnogorca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading