JAVNOST U ŠOKU! Katarinu Živković pokušali da siluju: ZVEKNUO MI JE ŠAMARČINU!

Autor:

Zabava

09.12.2020

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u šoku..

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Tek što je napunila 18 godina, pevačicu Katarinu Živković  je jedan kriminalac iz Vranja udario i pokušao da siluje! Zbog pretnji koje je kasnije dobijala od njega nije smela da ga prijavi policiji, ali danas kao zrela žena jasno i glasno poručuje da se o nasilju ne sme ćutati i da treba prijaviti zlostavljače.

Iako je danas srećna i ispunjena, Kaći nisu uvek cvetale ruže. Pevačica kaže da je njeno detinjstvo veoma kratko trajalo, jer je već sa 14 godina počela da radi po kafanama i klubovima, gde je odmah osetila lošu stranu tog posla.

 Imam nejasne slike u glavi, ne sećam se perioda kada sam bila dete jer sam brzo sazrela. Bila sam mirno, stidljivo, dobro, ali pomalo dosadno dete. Išla sam u vrtić jer su moji roditelji radili, pa nisu mogli da me čuvaju - započinje ispovest Kaća.

Iako su tata Branislav i majka Verica dali sve od sebe da Katarina ne oskudeva ni u čemu, htela je da ima svoj dinar, pa je već krajem osnovne škole unovčila svoj talenat. Međutim, nije bila svesna u šta se upušta. Preko noći je odrasla.

- Svi znamo kakav je posao u kafani, a još gore je kada počneš da nastupaš kao dete. Upoznala sam razne profile ljudi, a najteže su mi pale neprijatne scene po klubovima i kafanama. Pošto sam se ponašala ozbiljnije od vršnjaka, odavala sam utisak da sam starija, pa sam imala neumesna udvaranja. U mozgu sam i dalje bila beba, pa sam zaboravljala da sam u tom momentu pevačica, da sam u klubu i da je normalno da budem na meti raznih muškaraca. Pojedini su umeli da se napiju, pa budu bezobrazni do te mere da usred nastupa ostavim mikrofon i napustim klub!

RepublikaFoto: instagram.com/katarina2789

Kaća je dobijala nepristojne ponude od muškaraca koji su mislili da mogu da je kupe na jednu noć:

- Imala sam ih, ali svako od njih je ubrzo shvatio da se obraća pogrešnoj osobi za to. Muškarci daju sebi pravo da se tako ponašaju jer su pevačice lepe, doterane, izazovnije od drugih i, zbog prirode posla, srdačnije i pristupačnije. S druge strane, devojke za koje se zna da se bave najstarijim zanatom ulaze u svet estrade i postaju pevačice da bi se bolje prodale. Te devojke su operisane od muzike, nemaju sluha, ali dižu sebi cenu za p*ostituciju, zloupotrebljavajući našu profesiju. Ali svako se bori na svoj način, mene to ne dotiče.

Kaća se nerado vraća na tu bolnu temu, ali zbog svih žrtava nasilja koje ćute o tome, ispričala je šta se te noći zbilo, šaljući jasnu poruku da treba stati na put nasilnicima.

- Posle nastupa sam otišla u bekstejdž i prišao mi je čovek kog sam znala odranije. Bio je pijan i drogiran. Vređao me je, psovao, nazivao pogrdnim imenima... Bila sam izrevoltirana, pa sam mu vratila istom merom. Počeo je da me spopada, a kada sam ga odbila, zveknuo mi je šamarčinu - priča Živkovićeva i dodaje da je zbog pretnji godinama ćutala o tome:

- Bila sam uplašena, ponižena i povređena. Pošto sam bila klinka, a on opasan momak koji mi je pretio da će svašta da uradi, nisam smela ni da pomislim da slučaj prijavim policiji. Doživeti tako nešto sa samo 18 godina je strašno. Ja tom čoveku nisam bila ravna ni po kojim parametrima. Bila sam slaba devojčica koja ga nije ni u jednom momentu izazvala da uradi tako nešto. Pritom, nisam svadljiva, bahata, ne rešavam konflikte tako što ću da se ponašam kao muškarac, da se tučem, da mafijam... Taj događaj je ostavio gorak ukus, ali sam se izdigla i nastavila dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading