OTKRIVENO! EVO ŠTA JE DŽEJ REKAO ADILU NAKON 7 GODINA ĆUTANJA JER MU JE PRETUKAO ĆERKU!

Autor:

Zabava

09.12.2020

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve otkriveno..

RepublikaFoto: dailymotion.com

Zoran Jagodić Rule kaže da Ramadanovski nije sedam godina pričao sa Maksutovićem jer je pretukao njegovu ćerku Anu, ali da je s vremenom video da se pevač promenio.

- Džej Ramadanovski oprostio je sve zetu Adilu Maksutoviću pre smrti, kaže za kum pokojnog pevača Zoran Jagodić Rule!

 On punih sedam godina nije razgovarao sa Adilom, jer je pretukao njegovu ćerku Anu! Pokojna legenda se pre smrti poverila prijatelju da svima sve prašta!

- Njih dvojica se nisu dugo čuli. Svi znaju šta se desilo i zbog čega je Džeja to zabolelo. Nije lako preći preko takve stvari, posebno kad je reč o ćerki. Ipak, imao je veliko srce i nikome ništa nije zamerao. Adil je njegov klinac iz kraja, učio je od njega, svuda išao sa nama. Znam da mu je sve oprošteno - priča Rule i dodaje:

On dodaje da porodica i dalje ne može da prihvati da Džeja nema:

RepublikaFoto: youtube.com/UZIVOteka III

- Svima je teško. Ani, Mariji, njegovoj prijateljici Andrijani, kao i spremačici Dari, koja je bila kraj njega kad je umro. Unuku Adrianu su rekli šta se desilo, mnogo je tužan. Otišao je Don Čičo, naš brat, balkanski Maradona. Džej nije bio ni Šaban ni Sinan, on je Maradona. Takav život i takva brzina, to je Maradona.

Pevačev najbolji drug objašnjava zbog čega ga Džej podseća na slavnog fudbalera. Kaže, s njim nijedan dan nije bio običan, a energije je imao na pretek.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Sećam se, svirao sam u Lazarevcu i kažem mu da se uveče nađemo u Barajevu. Zovem ga da vidim gde je, on mi kaže da je prešao granični prelaz između Srbije i Bosne. Pitam ga:"Gde ćeš tamo kada sam ti rekao Barajevo?", a on mi odgovara:" Rekao si Sarajevo!" Jednom mi kaže da za vikend nastupamo u Beču i javim drugarima da nas sačekaju. Petak po podne, mi na aerodromu, dolazimo da se čekiramo, kada ja vidim mi letimo za Berlin. Kažem mu: "Čoveče, rekao si idemo za Beč!", a on mi odgovara " Beč, Berlin, isti đavo." Eto, takav je bio - sa suzama se priseća muzičar.

Nek se samo Ana i Adil vole, govorio je Džej

Ana Ramadanovski prijavila je u decembru 2013. da ju je suprug Adil Maksutović pretukao posle svađe i čak je šutirao u stomak. Posle cele drame oni su se ipak pomirili i ostali su u braku. - Najviše na svetu želim da se njih dvoje vole, slažu i prave decu. Nema više svađe između njih i voleo bih da tako i ostane. Adil i ja ne pričamo, ali od mene nećete čuti nijednu ružnu reč za njega. Žao mi je što su njih dvoje imali probleme, nadam se da se to više neće ponoviti. A što se mene tiče, on je ozbiljan pevač, kulturan i vaspitan - rekao je tada Džej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading