NAĐ: Kokeza mnogo uradio za srpski fudbal, možemo direktno na SP!

Autor:

Sport

09.12.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac i fudbaler Partizana Albert Nađ izjavio je da je Srbiji mesto na Svetskom prenstvu u Kataru i naglasio da je predsednik Saveza Slaviša Kokeza uradio mnogo na planu infrasturkutre za srpski fudbal.

RepublikaFoto: Starsport
Albert Nađ

- Ne vidim zašto se naša reprezentacija ne bi borila za prvo mesto u grupi i direktan plasman na Mundijal. Večito se zadovoljavamo malim stvarima, tako je bilo i sa onom čuvenom generacijom iz devedestih, imali smo Deju, Mihu, Peđu, Piksija, Jokana, Đuku, pa smo opet otišli na Svetsko prvenstvo preko baraža - rekao je Nađ za Blic.


Svi govore o Portugalu kao apsolutnom favoritu, a ja bih podsetio da sa njima često odmeravamo snage u poslednje vreme i nisam video da su nas u nekoj utakmici toliko nadigrali, dodao je Nađ.

- Uvek je bilo neizvesno i napeto. Bitno je samo da budemo maksimalno koncentrisani i da svaku utakmicu u kvalifikacijama shvatimo kao presudnu na putu za Katar. Biće to vrlo zanimljiva grupa.

On je trenutno trener Teleoptika i kaže da je prijatno iznenađen kvalitetom terena na stadionima u Srpskoj ligi.

- Sve je to zasluga ljudi koji sede u rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije. Otkad je Slaviša Kokeza na čelu krovne organizacije, urađeno je zaista mnogo na planu infrastrukture na teritoriji cele zemlje. Tu mislim i na Beograd i na Vojvodinu, isto tako istočni i zapadni region.Naravno, uvek može bolje. Na nama je da svim snagama i svi zajedno učinimo sve što možemo da srpski fudbal nastavi da napreduje i da se razvija u pozitivnom smeru - kaže Nađ.
RepublikaFoto: Starsport
Slaviša Kokeza


Dodaje da sada iz ove trenerske perspektive potpuno drugačije posmatra stvari kada je reč o arbitrima i spornim situacijama.

- Dok sam bio igrač, razmišljao sam samo u jednom smeru. Sada vidim da ni sudijama nije lako. Gledaš sa strane i shvatiš da je neke situacije vrlo teško proceniti i u deliću sekunde doneti pravu odluku, a treneri po navici kukaju da su oštećeni - istakao je između ostalog Nađ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading