SORAJA otvoreno o IMUĆNOM PARTNERU: On je BOGAT i to je veoma bitno, ali nisam za porodicu....

Autor: Pink.rs, Republika.rs

Zabava

08.12.2020

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorila dušu o misteriounom muškarcu.

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic
Soraja

Starleta Soraja Vučelić godinama ima zabranu ulaska u Srbiju, ali to je ne remeti mnogo u svom stilu života. Mediji mesecima pišu o njenom veoma bogatom partneru koji joj ispunjava svaki hih.

Soraja trenutko boravi u Crnoj Gori,  a ovom prilikom za domaće mediji progovorila je o svom misterioznom partneru sa kojim uživa u luksuzu: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

-Sad sam trenutno u Crnoj Gori. Takva je situacija u celom svetu. Sad gori neki plamen ljubomore između mog partnera i mene, s njegove strane. On živi u Moskvi i on bi hteo da se preselim tamo, ali ja nisam spremna za to još uvek. Trebalo bi da se odreknem mnogo stvari i da živim njegov život. Još uvek nisam spremna. On izgleda fantastično i više nego što sam ja zamišljala, imućan je i to je za muškarce jako bitno - priznaje Soraja za "Ekskluzivno", te dodaje: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

- V olim decu, naravno, ali nisam previše opterećena tim stvarima. Jeste da me on forsira sad s tim stvarima, da je već vreme i da bi trebalo. Problem je u meni što sam ja još uvek u glavi detinjsta. Živim na relaciji Moskva - Holandija. Moj život se dosta razlikuje, nego na život kakav je bio u Beogradu. Dosta je ozbiljniji i mogu da kažem da sam zavolela čak Moskvu, iako je nisam volela ranije. Sad mi je jako sviđa i ima dosta sličnosti s Beogradom. Nećemo o prezimenu... Tako je, kako je... - kaže Soraja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading