DOK SU GA SVI NAPADALI, ON JE POČEO NAJBITNIJU BORBU: Božo Vrećo sve rasplakao priznanjem o bolesti

Autor: Republika.rs

Zabava

07.12.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolna i emotivna ispovest.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Božo Vrećo

Bosanski umetnik Božo Vrećo nedavno je održao nastup u Beogradu nakon čega je putem društvenih mreža dobio salve uvreda i kritika. Iako se pridržavao epidemioloških mera, negativni komentari nisu ga zaobišli. Ipak, on je u tom trenutku vodio mnogo bitniju borbu.

Naime, kantautor je saopštio da je njegova majka nedavno saznala da ima rak i da su krenuli u borbu sa ovom zloćudnom bolesti. 

Božo je emotivnim rečima iskazao koliko mu je majka bitna i kako su nakon saznanja da joj je zdravlje ugroženo zajedno krenuli da se bore. Mnoge je svojim emotivnim rečima raznežio i rasplakao:

 

-Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu sa koncerta i celi dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije reči, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati...Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, zajedno i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog "zlikovca" pobediti,

naša ljubav će ga oterati što dalje - počeo je muzičar svoju priču, a zatim nastavio: 

-Život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti, hoću da samo verujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim. Srno moja nisi sama, uvek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža)je tu uz tebe da te zaštiti! - napisao je Božo na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading