POTRESLA JAVNOST! Sanja Vučić boluje od neizlečive bolesti!

Autor:

Zabava

05.12.2020

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Đorđević je otvoreno priznao da njegova bivša devojka Sanja Vučić strahuje od njegovog boravka u rijalitiju budući da je svesna da će se njeno ime konstantno spominjati.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Nikola Đorđević je otvoreno priznao da njegova bivša devojka Sanja Vučić strahuje od njegovog boravka u rijalitiju budući da je svesna da će se njeno ime konstantno spominjati.

Sanja Vučić I Nikola Đorđević

Ipak, Sanja nije želela mnogo da priča o novopečenom zadrugaru.

"Sve što ima veze sa našom vezom i raskidom rekla sam u jednom postu na društvenim mrežama. Ne bih tu temu više komentarisala. Želim mu svu sreću", izjavila je Sanja u emisiji "Amidži šou".

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Osim toga, Vučićeva nije želela podrobnije da komentariše ni to što je Nikola na imanju u Šimanovcima pričao o neizlečivoj bolesti koju ona ima.

"Ja ne krijem da imam hašimoto, to je hronično oboljenje štitne žlezde zbog nepravilnog rada imunog sistema. Gubila sam kosu, imala sam oscilacije u težini. Terapiju ću morati da pijem doživotno. Nekad imam hronični umor, promene raspoloženja, ali sve su to nuspojave bolesti i terapije", dodala je pevačica.

 

 

 

"Kada shvatiš da je to sastavni deo života, sve ti bude lakše. Ne žalim se, okej sam i sve to mi je postalo normalno", stavila je Sanja tačku na svaku priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading