U JAVNOSTI SE PRAVI FINA: Indira godinama bila u vezi sa OŽENJENIM MUŠKARCEM a priča za sebe da je VELIKA VERNICA!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.11.2020

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njoj je bilo lepo.

RepublikaFoto: instagram.com/indiraradicofficial
Indira Radić

Pevačica Indira Radić decenijama je na muzičkoj sceni i uistinu, nije često bila tema tabloida kao pojedine njene koleginice. Ipak, to ne znači da za to nije bilo materijala.

O Indirinom emotivnom životu godinama nije se gotovo ništa znalo, a Jedinu vezu koju je potvrdila je sa Goranom Kurtumom koji je u to vreme bio oženjen.

Skandal je nastao kada je njegova supruga Vesna  tvrdila da joj je Indira preotela muža i da se sama borila sa rakom.

-Pre tri godine otkrili su mi tumor na materici i imala sam dve teške operacije. Dok sam se borila za život, moj muž i Indira su se znojili po hotelima u Americi, a imam i dokaze za to – sve račune koje plaćao. Ja radim u banci, završila sam ekonomski fakultet, i ništa ne pričam u prazno. On je od Indire često dolazio izgreban i izujedan, i priznao mi je da mu je to ona napravila. Ako ja kao njegova supruga nisam sebi dozvolila takvo ponašanje tokom seksualnog odnosa, ne razumem kako jedna ljubavnica može to da radi - govorila je Vesna svojevremeno za Alo.rs

 

Oni su planirali da se venčaju kada se Goran razvede, ali su raskinuli krajem 2015. godine jer se pevačica posvetila promociji albuma.

Ostali su u prijateljskim odnosima, a bivši partner se lepo slagao i sa Severinom.

Pevačica često ističe koliko joj je bitna vera, kao i da sebe predstavlja kao veoma pobožnu. Indira je imala problema sa ocem koji je bio ateista pa se krišom krstila i išla u crkvu. To se promenilo kada je postala punoletna. Važi za religioznu osobu koja nedeljom ujutru ide na liturgiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading