OPA! Saterana u ćošak, starleti se loše piše: Tijana Ajfon optužena za međunarodnu prostituciju, pa pobesnela!

Autor:

Zabava

27.11.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužena se tereti da je sa umišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dve osobe, strane državljanke, na pružanje seksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila krivično delo, kažu iz Tužilaštva BiH.

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV
Tijana Ajfon privođenje

Protiv Tijane Maksimović (28), poznatije kao Tijana Ajfon, podignuta je optužnica zbog sumnje da je vrbovala i navodila dve osobe za pružanje seksualnih usluga u maju ove godine u Bijeljini, kaže Srpskainfo.

Starleta se tereti da je krajem maja ove godine podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda G. S. i S. P. da u cilju pružanja seksualnih usluga otputuju s njom u BiH, na područje grada Bijeljine, te da na privatnoj zabavi, pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV
Tijana Ajfon privođenje

Kako se navodi u optužnici, optužena je zajedno sa navedenim osobama 27. maja, za vreme trajanja pandemije KOVID-19, ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na reci Savi, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u mestu Suvo Polje u blizini Bijeljine. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske dolaskom na navedenu lokaciju prekinuli su održavanje zabave, te navedene osobe lišili slobode.

Tijana nam je rekla da ne želi da komentariše i spustila slušalicu

- Optužena se tereti da je s umišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dve osobe, strane državljanke, na pružanje seksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila krivično delo međunarodno navođenje na prostituciju - pojasnili su u Tužilaštvu BiH.

 

Nakon ovog saznanja pozvali smo Tijanu Ajfon, koja je bila veoma neprijatna i nije mnogo želela da komentariše novonastalu situaciju.

- Ne želim da komentarišem - rekla nam je starleta i spustila slušalicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading