Čega se pametan stidi budala se ponosi: Topalko podržava ćerku što je s oženjenim čovekom!

Autor:

Zabava

25.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Milan Topalović

Milan Topalović Topalko odlučio je da podrži svoju naslednicu Helenu, koja se zabavlja s oženjenim čovekom, a da za to okrivi novinare. Naime, nakon što se saznalo s kim je u vezi njegova mezimica, iako je ona to pokušavala da sakrije od očiju javnosti, pevač i pobednik rijalitija "Farma 1" se ostrvio na sedmu silu, koja mu je valjala dok je imao na osnovu čega da bude u medijima, s obzirom na to da više i nije tako popularan, kao što je bio ranije.

- Ja jesam ponosan na svog sina zato što nije jedna od vas koji mislite da je cela Srbija rijaliti - napisao je pevač, koji je upravo zahvaljujući jednom rijalitiju stekao još veću popularnost u narodu i nastavio:

 Topalović: Ja jesam ponosan na svog sina

- Poručujem vam da možete samo da mi popušite. Nisam jedan od vas niti ću biti, dok sam živ.

RepublikaFoto: instagram.com/helenatopalovic
Helena Topalović

Iako je za Srpski telegraf veoma ljubazno dao izjavu kako ne komentariše ćerkin život i još se zahvalio na pozivu, uskoro je na njegovom profilu osvanula objava kojom psuje novinare. Očito da je predstavnike medija pobrkao s Atinom Ferari, s kojom je svojevremeno imao aferu i razmenjivao slične vulgarne reči. I pojedini korisnici društvenih mreža su aludirali na ovu Topalkovu seks- aferu komentarima kao što su "Gledaj tatu, biraj ćerku" uz opasku da "iver ne pada daleko od klade".

RepublikaFoto: instagram.com/helena_topalovic
Helena Topalović

Podsećamo, Srpski telegraf juče je raskrinkao ćerku Milana Topalovića tako što je objavio da je u vezi sa suprugom voditeljke "Parova" Jelene Dimitrijević, s kojom ima dvogodišnjeg sina. Iako je društvenim mrežama već kružila njihova paparaco fotografija na kojoj Helena spava na ramenu oženjenog muškarca, njegov identitet je otkrio tek naš list.

 

Inače, Topalkova naslednica poznata je po vezama i avanturama s brojnim poznatim muškarcima, od tatinih kolega poput Jovana Stefanovića, Slobe Vasića, Miloša Vujnovića, preko voditelja i manekena do tenisera Damira Džumhura.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading