Pevačica na ruci i dalje nosi burmu: Seve našla ljubavnika, a još u braku s Kojićem?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić, koja je od supruga Igora Kojića razdvojena mesecima, ali javno nije potvrdila da se zvanično razvela, kako bruji hrvatska javnost, navodno je od momenta kada se fizički rastala od muža pala u zagrljaj drugom muškarcu, s kojim se navodno viđa od letos.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Severina Vučković

Kako su mediji preneli, reč je o 10 godina mlađem Tomislavu Voštiniću iz Ivanić Grada, razvedenom ocu dvoje dece i vlasniku vinarije.

Ona se čak i na Instagramu pohvalila kako sa najužim krugom prijatelja uživa uz vino pored vinograda na njegovom imanju u Graberju Ivanićkom. Pošto i dalje na ruci nosi burmu, Kojiću je pukao film kad je video kako celoj porodici nabija rogove, pa je rešio da raskrinka suprugu pred ocem njenog deteta Milanom Popovićem, s kojim pevačica vodi bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

- Igor zna mnogo toga što ona krije od Milana, ali ju je pokrivao zbog njene borbe za dete. Međutim, kada je video kakva je ona zapravo i kako je i njemu lako okrenula leđa, rešio je da ispriča Milanu sve što zna o njoj - kaže za Srpski telegraf dobro obavešteni izvor.

Inače, nakon što je Severina napustila Beograd i oko sebe stvorila novi krug ljudi, Kojić je ostao u nebranom grožđu. Iako je još u februaru sklonila njegovo prezime na Instagramu, mediji je i dalje oslovljavaju kao Severinu Kojić jer ona zvanično nije potvrdila da to više nije njeno prezime. Naprotiv, kada su novinari pravili insinuacije oko njihovog razvoda na osnovu toga što je u jednom momentu bila skinula burmu, ona je svima "zapušila usta" tako što ju je vratila na ruku.

RepublikaFoto: instagram.com/vostinictomislav
Tomislav Voštinić

- Igor je od tada u statusu kvo i samo čeka šta će ga sledeće od nje snaći. Provodi vreme sa porodicom, pokušava da se vrati u normalu, dok je ona očito nastavila dalje - zaključio je naš sagovornik.

S druge strane, iz Severininog PR tima tvrde da je samo reč o druženju.

- Radi se o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja u čijoj je vinariji održan događaj kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa - poručio je Davor Grgin.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Igor Kojić i Severina Vučković

Podsećanja radi, Severina više od pola godine nije bila u Beogradu, koji je napustila sredinom aprila, nakon hapšenja zbog kršenja policijskog časa. Par je rođendane proveo razdvojen, uz čestitke na društvenim mrežama. Kojić je čak putovao u Hrvatsku, ali ne kod supruge, pa nakon toga više nikom nije jasna priroda njihovog odnosa. Ona se pre nekoliko dana pojavila na jednoj premijeri prvi put bez Igora, koji ju je obično pratio u stopu, ali je na ruci imala burmu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Kojićem, ali on do zaključenja broja nije odgovarao na pitanja vezana za njegov odnos sa pevačicom i spekulacije o novom dečku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading