Liga šampiona: Sevilja SE POMUČILA sa Krasnodarom, Čelsi SPASAO ŽIRU GOLOM TIK PRED ZVUK PIŠTALJKE!

Autor:

Sport

24.11.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrto kolo Lige šampiona počelo je sa praskom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Sevilja - FK Krasnodar

Prva dva duela večeri odigrala su se između Krasnodara i Sevilje, odnosno Rena i Čelsija.

Ruski predstavnik odlično se pokazao na svom terenu, pa je španskog predstavnika, kao i srpskog reprezentativca Nemanju Gudelja, propisno namučio na putu ka neizvesnom porazu od 2:1.

Bivši fudbaler Barselone Ivan Rakitić doneo je gostima prednost posle svega četiri minuta igre, ali se Krasnodar nije predavao, pa je Vanderson u 56. uspeo da izjednači.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bivši fudbaler Barselone Ivan Rakitić prvi je postigao gol u 4. minutu

Borili su se i jedni i drugi, ali je delovalo kao da će ostati nerešeno.

Tako je bilo sve do 96. minuta, kada je duboko, duboko u nadoknadi Munir postigao gol za ceo plen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Munir El Hadadi doneo je pobedu Sevilji u 96. minutu

Drugi meč na programu bio je sudar rivala sa dve strane kanala Lamanš. Iako je rival iz Engleske važio za favorita, Francuzi se nisu dali pa su umalo izborili "iks", pre nego što im je Žiru oteo bod u nadoknadi vremena.

Čelsi iznenađujuće nije imao kontrolu u većim perijodima ove utakmice, pa su Francuzi uputili duplo više udaraca ka golu Mendija, ali je prvi koji je našao put do mreže bio onaj Kaluma Hadsona-Odojia u 22. minutu.

 

Mladi Englez odlično se ubacio u šesnesterac, a Mejson Maunt nije imao problem da ga pronađe za vođstvo.

Taman kada je delovalo da ekipa Frenka Lamparda privodi utakmicu kraju u svoju korist, engleski stručnjak napravio je svih pet izmena, čime je poremetio ekipu i dozvolio Žirasiju da u 85. minutu matira bivšeg klupskog kolegu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ekipa Čelsija kiksnula je protiv Rena, odigravši 1:1

Delovalo je kao da će rezultat ostati nepromenjen, ali je onda na pozornicu stupio Olivije Žiru, pa je Čelsiju u 91. minutu doneo pobedu, kao što je to nebrojeno puta radio tokom karijere.

Zanimljivo je da je Čelsi upravo od Rena kupio golmana koji do sada u dresu "plavaca" ima samo četiri primljena gola, i koji je potpuno preporodio odbranu tima koji sada zauzima prvo mesto u grupi E sa deset poena.

Iza njih nalazi se nalazi Sevilja sa osam, pa Krasnodar sa 2, dok je Ren osvojio jedan jedini bod u dosadašnjem toku Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading