(FOTO) BILA JE U CENTRU SKANDALA KADA JE ZATRUDNELA SA ALEKSANDROM KOLAROVIM: Ovako danas izgleda zavodljiva Kristina!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.11.2020

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njoj se mesecima pričalo.

 

RepublikaFoto: instagram.com/kristinamijacevic
Kristina Mijačević

Kristina i Aleksandar su bili osam godina u ljubavnoj vezi, iz koje se rodio sin Petar. Uprkos tome što je Aleksandar oženjen suprugom Vesnom, sa kojom ima dvoje dece.

Nakon saznanja da je srpski reprezentativac napravio dete ljubavnici, a da je supruga uprkos svemu i dalje ostala sa njim u braku, u javnosti se podigla velika prašina, a Kristina i Aleksandar nikada javno nisu komentarisali situaciju u kojoj su se našli.

Kristina je nastavila da sama brine o nasledniku, ali Kolarov se nije odrekao odgovornosti koje ima prema detetu. Kolarov je priznao sina i viđa ga kad god mu to obavez dozvoljavaju.

 

Kada je obelodanjena veza između Kristine i Kolarova, ona je bila u centru medijske pažnje gotovo nedeljama, ali nikada nije želela da priča o svemu što joj se dešava. 

Ona uživa u svim čarima majčinstva i velikom profesionalnom uspehu koji godinama postiže kao modna dizajnerka. Njene modele nose brojne poznate lepotice. Kristina je brzo posle porođaja vratila atraktivnu figuru i izgleda bolje nego ikada pre.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zozon

19.11.2020 17:46

"Hrabri" novinari sada su dobili zeleno svetlo da ponovo udare po Kolarovu. Pa Nilola Jokić je potpuno u pravu da novinarskoj bagri ne daje izjave, kao što je to jedno vreme radio i Kolarov.

Cvecka

19.11.2020 19:48

A sta nije tacno sto su napisali?