Tošić kod Lole na svadbi bez Karleuše! Pojavio se i Duškov kolega čiju je on suprugu, navodno, muvao!

Autor:

Zabava

02.06.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Milan Lola Smiljanić danas se, nakon crkvenog venčanja, na večnu ljubav zavetovao Tamari Čupković i pred matičarem.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Duško bez Kareluše kod Lole na svadbi...

A među zvanicama raskošnog svadbenog veselja je i Duško Tošić koji je do skoro sa suprugom Jelenom Karleušom bio u centru seks-skandala, kada je fudbaler Ognjen Vranješ objavio njene eksplicitne snimke i fotografije. Iako se mnogo spekulisalo da će se Jelena i Duško razvesti, oni su to demantovali, a fudbaler se danas ipak bez supruge pojavio na venčanju Lole i Tamare.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Došao s kolegom... Duško Tošić i Radosav Petrović
Foto: ST/V. LUKIĆ
Venčali se i pred Bogom i pred narodom... Lola i Tamara

Duško je stigao u društvu svog kolege Radosava Petrovića, a po dolasku pozdravio se sa kolegama iz reprezentacije Aleksandrom Kolarovim i Ademom Ljajićem sa kojima je sve vreme stajao dok je trajala ceremonija građanskog venčanja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Adem Ljajić, Duško Tošić, Danko Lazović i Radosav Petrović
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Fotografisali se s mladencima...

Međutim, svi su tada posmatrali kako će se ponašati Karleušin suprug obzirom na to da su na svadbu stigli i fudbaler Zoran Tošić Bambi sa suprugom Jovanom za koju se pričalo da ju je Duško muvao. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jovana i Zoran Tošić Bambi

Mediji su pisali da je Duško Tošić nedavno muvao ženu Zorana Tošića Bambija, ali su se oni na ovoj svadbi izgrlili, pokazujući da među njima vlada prijateljstvo.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Valentina i Vladimir Stojković

Osim njih, na venčanje su stigli i Vladimir Stojković sa suprugom Valentinom, Ivica Iliev sa lepšom polovinom, kao i Aleksandar Mitrović sa devojkom Kristinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

03.06.2019 10:57

Šta će mu JK? Valjda je razvod u toku.