STOJA PROŠLA KROZ PAKAO! Pevačica izbačena na ulicu: NEIZMERNO SAM GA VOLELA!

Autor: Alo.rs

Zabava

18.11.2020

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakao!

RepublikaFoto: instagram.com/stojainstitucija

Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja dobila je sina Milana kada je imala samo 17 godina.

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka koga sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam s jednim bendom, uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako - ispričala je ona svojevremeno za Alo!.

Kako je ispričala, porodica njenog muža je nije volela, a nije bila u dobrim odnosima ni sa svojom porodicom koja se nije slagala sa njenom ranom udajom.

 

- Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje prijateljice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednji komad hleba - izjavila je tada Stoja.

Ona je sina uspela da izvede na pravi put i on danas radi u psihijatrijskoj bolnici i ima dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading