(FOTO) ALARMANTNO! Zorici Marković srce bilo ugroženo zbog skoro 100 kilograma: EVO ŠTA JE URADILA PA JE SADA NEĆETE PREPOZNATI!

Autor:

Zadruga

18.11.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Folkerka Zorica Marković otkrila je da je smršala 13 kilograma jer je zbog problema sa srcem morala da koriguje ishranu.

- Bila sam nedisciplinovana što se tiče ishrane. Mnogo sam jela hleb, testenine i peciva, a to je u mojim godinama nedopustivo. Zato sam naglo dobila kilograme i u jednom trenutku sam shvatila da ću imati zdravstvene probleme. Vaga je pokazala da imam 98 kilograma. Rekla sam sebi: "Ako nešto ne preduzmem, preći ću stotku. Rešila sam da počnem da merim povrće i meso, a hleb i testenine sam kompletno izbacila. Odmah sam videla rezultate jer sam posle nekoliko meseci uspela da skinem 13 kilograma. Sada imam 85, a planiram da doguram do 80 - priča Zorica za "Hit". 

 

 

 

Markovićeva otkriva i da ujutru uvek popije čašu mlake vode sa sodom bikarbonom, kao i vitamine.

- Čašu vode sa sodom pijem na prazan želudac, pa odmah doručkujem. Spremim smuti od voća i povrća. Do ručka popijem još samo jednu kafu. Ručam bareno povrće i meso, a isto to jedem i za večeru. Ranije sam preskakala obroke u toku dana i najviše sam jela uveče i noću. Zato sam se gojila. Osim toga, imam jake kosti, pa je svaki višak na meni vidljiv. Zbog problema sa srcem i holesterolom, uvek treba da vodim računa o ishrani, a ja sam se baš opuštala - priča pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

ISHRANA ZORICE MARKOVIĆ

Između obroka, ako ogladnite, popijte šoljicu kafe bez šećera.

DORUČAK: Mlaka voda sa čašom sode bikarbone, smuti od voća i povrća

UŽINA: Ponekad pojedem neku voćku

VEČERA: Grilovano povrće i riba, dinstane pečuke sa sirom i salata

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading