Sanja Đorđević šokirala priznanjem: PUŠTAM MUŽA DA ME VARA!

Autor:

Zabava

16.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: Promo
Sanja Đorđević

Pevačica Sanja Đorđević šokirala je javnost priznanjem da suprugu profesionalnim fudbaleru Petru Đorđeviću dopuštala da je vara!

- Puštam ja njega da radi šta hoće. Po njegovom izboru, sve što želi. Život je toliko kratak, toliko imamo stresa i problema, čovek neka sebi da oduška ako mu je to potrebno - izjavila je pevačica u jednoj emisiji, uz priznanje da joj je sadašnji suprug prilikom upoznavanja na prvi pogled bio ružan.

Sanja: Život je kratak, nek čovek sebi da oduška

Međutim, kako je sve više vremena provodila s njim, vrlo brzo se zaljubila i stvorili su čvrstu zajednicu, koja odoleva svim preprekama, pre svega, daljini i životu u koferima.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sanja Đorđević

Inače, Sanja Đorđević je od 1987. prisutna na muzičkoj sceni, a već tri decenije je u skladnom braku. Njihova ljubavna priča desila se potpuno neočekivano nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i veoma brzo su se rodile simpatije.

 

- Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad - otkrila je Đorđevićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading