NOVI BLAM! Ne zna gde se nalazi: Ana Nikolić pijana svima poželela SREĆNU NOVU GODINU!

Autor:

Zabava

15.11.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić ne prestaje da intrigira javnost!

Foto: instagram.com/printscreen
Ana Nikolić

Otkako se razvela od repera Stefana Đurića Raste, koji je trenutno u zatvoru zbog konzumacije marihuane, prati se svaki korak Nikolićeve.

Prvo su svi bili šokirani njenim viškom kilograma, te je konstantno bila meta kritika na Insagramu, a onda je smršala. Međutim, ni tada nije bila nikome po volji.

Njeni fanovi i korisnici Instagrama sada komentarišu da je premršava, a dodatno sve šokira svako njeno pojavljivanje u medijima, jer se pevačica previše opusti dok priča, te ima i nekontrolisane pokrete i dok priča "zapetlja joj se jezik".

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Nikolić

Mnogi su za ključili da je pevačica sve češće u teškom alkoholisanom stanju, a sada je stigao i još jedan snimak koji je sve zgranuo.

Naime, pevačica se snimala sa drugaricom za Instagram, a u ruci joj je bila čaša vina. Nijih dve su nazdravljale jedna drugoj, a Ana je u jednom momentu čestitala svima - Novu godinu. Pevačicino ponašanje definitivno zabrinjava javnost, a njeni fanovi se mole da konačno pronađe mir i vrati u punom sjaju kao nekada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading