Vratio se i predstavio novi projekat: Ognjen Nestorović je novo lice TV Prva, pogledajte najavu za novu emisiju "Šok Tok"!

Autor:

Zabava

13.11.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Nestorović okreće novi list!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ognjen Nestorović

Dobro poznato lice televizije "Pink" i autor uspešne šoubiz emisije "Premijera" Ognjen Nestorović  iznenadio je gledaoce kada je objavio da prestaje da uređuje ovaj TV format i prelazi u "novu kuću".

Danima je dobijao pitanja na Instagramu poput, "gde prelaziš", "kako se zove nova emisija koju ćeš voditi", "kakvu emisiju ćeš voditi", ali mladi voditelj je vešto ćutao o svemu, odgovarajući samo sa "Uskoro"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Šok tok (@soktok1)

Došao je i taj kada Ognjen konačno može da najavi svoj projekat na TV Prva, koja je danas zvanično objavila da je perspektivni voditelj njihovo novo lice. U pitanju je emisija pod nazivom "Šok Tok" i baviće se najnovijim detaljima iz sveta poznatih.

Tu je i promotivni video za novu emisiju u kojem gledaoci imaju priliku da zavire u velelepni studio iz kojeg će ih Nestorović pozdravljati od četvrtka 19. novembra od 23 časa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Šok tok (@soktok1)

Dakle, da ne zaboravimo, od četvrtka 19. novembra od 23 časa, Ognjen Nestorović i nova emisije "Šok Tok" na televiziji Prva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading