Nekadašnji saradnik udario na Karleušu! Gazda Paja: Bolje zvučim od JK!

Autor:

Zabava

12.11.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavle Bošković poznatiji kao Gazda Paja prozvao je Jelenu Karleušu putem Instagrama da peva bolje od nje i da ona zato neće da izbaci zajedničke pesme koje su snimili.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Gazda Paja

Iako je delovalo da su u sjajnim odnosima i da nakon saradnje u pesmi "Lajk" možemo da očekujemo još odličnih pesama udruženim snagama, sada je sasvim izvesno da do toga neće doći.

Naime, Paja je putem Instagrama pokrenuo dodatak na kom mu pratioci postavljaju pitanja. Jedno od njih glasilo je:

- Da li će biti još pesama sa JK?

Muzičar je na to odgovorio:

- Imamo tri pesme nikada objavljene. Nastavak na sledećem storiju.

Foto: Časlav Vukojičić
Jelena Karleuša

Neko od fanova je pitao muzičara da li postoji šansa da te tri pesme sa Karleušom budu objavljene, na šta je on napisao:

- Ne jer bolje zvučim od Jelene u sve tri i onda jbg.

Gazda Paja je napisao ovo na Instagramu bez straha da će i glavna akterka njegovog piskaranja to pročitati.

Ovim prozivkama protiv Jelene, koja mu je 2019. poklonila poverenje i pružila šansu da postane još popularniji, definitivno se stavlja tačka na saradnju, ali i prijateljstvo. Kako saznajemo, razlog Pajinog nezadovoljstva je taj što JK nije bila zadovoljna kako je prošla njihova prva, zajednička pesma.

RepublikaFoto: Promo

MC Sajsi prošla kao Paja!

Razlog Karleušine svađe sa Ivanom MC Sajsi je taj što je Sajsi u istom periodu snimila i duet sa Severinom Kojić, što je Karleušu izuzetno naljutilo, te je odlučila da odustane od njihove saradnje.

Nakon toga je kontroverzna pevačica odlučila da numeru "Lokal beogradizam", koja je prvobitno trebalo da bude duet, snimi sama. Ono što je javnost ostavilo u šoku jeste tekst same pesme jer je u nekom trenutku na internetu isplivao demo-snimak, a za koji se i danas tvrdi da se ne zna kako je ugledao svetlost dana, te i da je u pitanju lažna verzija.

RepublikaFoto: Starsport

Tošić pazario stan na Vračaru, puko 300.000 evra

Duško Tošić rešio je da se počasti novom luksuznom nekretninom u srpskoj prestonici, i to na Vračaru. Kako se navodi, on je već duže vreme bio u potrazi za nekretninom u centru grada, a ova lokacija mu se učinila idealnom. Fudbaler je angažovao arhitektu, za kog je imao samo jedan uslov - da dečje sobe gledaju na Hram Svetog Save, koji se nalazi u blizini zgrade. Fudbaler nije žalio para za ovaj stan. Poznato je da se cene kvadrata u novogradnji u tom delu grada kreću oko 3.000 evra, pa nije teško izračunati da ga je nova nekretnina od stotinak kvadrata koštala oko 300.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading