"Ne dam im pare, neka me ubiju": Aca Lukas progovorio o dugovima i Tigru u "Hit Tvitu"!

Autor:

Zabava

09.11.2020

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Popović Tigar je, kako je Lukas istakao, izvšio malverzaciju.

RepublikaFoto: Printscreen
Aca Lukas

Folk pevač Aca Lukas (52) doživeo je veliku neprijatnost pre tri dana, kada su mu izvršitelji došli do stana na Voždovcu kako bi naplatili navodno dugovanje koje ima prema Dejanu Popoviću Tigru.

Lukasu je usled stresa koji je doživeo pozlilo, te je reagovala Hitna pomoć, a sada je odlučio da iznese više detalja o ovom slučaju.

Dejan Popović Tigar je, kako je Lukas istakao, izvšio malverzaciju.

- Kod mene je sve transparentno! Mogu sve da mi uzmu, ali opet ću ih ja boleti. Zelenaški dug je u pitanju. Pozlilo mi je stvarno bilo. Skočio mi je pritisak strašno - kazao je u emisiji "Hit tvit".

Foto: ST/ D. KADIĆ
Aca Lukas

- Svi znaju da mnogo zarađujem, da sam kockao. Nama pevačima će svako da da jer zna da zarađujemo mnogo i možemo da vratimo. Pričao sam već o zelenaškim pozajmicama. Niko nas nije vukao za uši da uzimamo novac. Tom čoveku je nadimak Tigar, onako pretenciozno. Pozajmio sam tih 40.000 evra, na kamatu. Na deset meseci, toliko. Potpisao sam da sam uzeo 80.000, overili u sudu, jer je protivzakonito ono što smo uradili. Vratio sam mu pare posle izvesnog vremena - dodao je Lukas.

- Vremenom su nam odnosi zahladneli. Kasnije sam saznao da me tužio za ovaj novac, doveo je nekog svedoka koji je tvrdio da su Tigrove tvrdnje istinite. Samo sam odjednom dobio presudu. Te pare nikad neću dati, evo da kažem. Neću dati, pa makar me ubili. Imam i ja svedoka, puno svedoka, borićemo se na taj način. Ovo što mi se dešava je iznuda, prevara - zaključio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gedza

09.11.2020 14:57

Jel čujete kako puca.... a to je komšiji homokinetički...