NOVI SKANDAL TRESE ESTRADU! SONJA VUKSANOVIĆ PRIJAVILA ŽIKU JAKŠIĆA?! "Umišljeni Hju Hefner, ima ozbiljan problem sa alkoholom!"

Autor: Kurir

Zabava

07.11.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoko!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sonja

Bivša žena Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, navodno je prijavljivala komunalnoj policiji prvog komšiju, Žiku Jakšića, zbog buke i to nekoliko puta za redom.

Nakon što se pre tri godine razvela od folkera, Sonja se sa Voždovca preselila na Bežanijsku kosu, tik pored manje zgrade u kojoj živi producent "Granda" i autor emisije "Nikad nije kasno". U objektu u kojem Žika stanuje, nekretninu ima i njegov sin iz prvog braka, kao i menadžer Aleksandre Prijović anijel Blažić Blaško. 

 

 

 

Iako su se svojevremeno porodično družili, sada Sonja sa Žikom ne komunicira. A ne oprašta mu ni navodno bahato ponašanje, ni buku. Kako se saznaje, stilistkinja je navodno Žiku prvi put prijavila prošle godine kada je slavio krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom organizovao muziku uživo. Komunalci su mu došli na vrata i rekli da smesta mora da prekine s muzikom i da u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka, jer smeta komšijama iz okolnih kuća. On je ugasio ozvučenje i slavlje se naprasno završilo. I minulog leta je Žika organizovao zabave na bazenu koji se nalazi u njegovom dvorištu. Partijalo se do zore, ali se samo Sonja navodno usudila da ga prijavi. Ona je, prema rečima izvora, najugroženija, jer se iz njenog stana sve vidi i čuje, budući da mu je najbliža. Žika je uredno platio kaznu i više nije pravio zabave, a ubrzo je i saznao da iza svega stoji Sonja. 

RepublikaFoto: Republika

- Jeste, bili su komunalci letos jer sam u dvorištu pustio jače muziku. Ljudi su došli i sve mi fino objasnili, da su komšije prijavile. Rekao sam im da ja nisam imao osećaj da se tako glasno čuje, meni nije delovalo. Odmah sam smanjio muziku i sve je bilo u redu. Ovom prilikom se izvinjavam komšijama. Ja i dalje ne znam ko je prijavio. Sada više vodim računa - rekao je Žika. 

Sonja ipak nije želela da komentariše prvog komšiju:

- Ne bih da komentarišem umišljenog Hjua Hefnera, koji ima ozbiljan problem sa alkoholom i krizom srednjih godina - bila je izričita Sonja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading