Ni virus, ni rat mu ne mogu ništa: Sarajevski pevač Edi Herc snimio spot na granici Turske i Sirije usred korone!

Autor:

Zabava

07.11.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saradnji sa Ognjenom Amidžićem, sarajeski pevač Edi Herc objavio pesmu usred korone!

Foto: Promo foto

Mladi sarajevski pevač Edi Herc po svemu sudeći voli opasnosnost s obzirom na to da je proteklih dana snimao spot u Mardinu, gradu na granici Turske i Sirije. Iako je u Siriji situacija napeta zbog ratnog stanja i svuda veoma nesigurna zbog koronavirusa, Edi je dosta rizikovao kako bi objavio spot za pesmu „Trnje“.

Edi je pesmu i spot objavio na „Youtube“ kanalu emisije „AmiG Show“ poznatog voditelja Ognjena Amidžića i time potvrdio saradnju sa njim. 

 

- Odlučio sam da obradujem publiku potpuno novim projektom. Ova pesma je plod dugogodišnjeg planiranja. Kada sam pronašao svoj smer u muzici, okupio proverenu ekipu saradnika, tek onda smo se odlučili za saradnju s hitmejkerom Banetom Opačićem, koji je pisao tekst i muziku za pesmu “Trnje“. Ceo projekat zaokružen je video zapisom, koji je delo odličnog producenta i reditelja Vedada Jašarevića. Snimanje spota je bio najteži deo zbog korona virusa, ali i činjenice da smo ga snimali u Mardinu, jednom od najčarobnijih gradića Turske, koji se nalazi blizu granice sa Sirijom, a gde je već mesecima skoro pa ratno stanje – istakao je Herc koji je uprkos svemu uspeo da završi snimanje spota i predstavi ga publici.

Edi je pored Ognjena, Baneta i Vedada okupio i druge odlične saradnike te se pohvalio da su muziku za ovu pesmu svirali najbolji muzičari u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading