OKAČIO MIKROFON O KLIN! HARIS DŽINOVIĆ ODUSTAO OD PEVANJA: Melina u problemu, ne zna gde se nalazi!

Autor:

Zabava

07.11.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriza zakucala na vrata!

RepublikaFoto: Promo foto

Folk legenda, Haris Džinović, povukao se u ilegalu i odbija svaki poziv za nastup, jer ne želi da rizikuje opasnost od korone. Vreme provodi sa porodicom, a njegova supruga Melina otkriva šta se dešava. 

Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava. Hari ne radi, neće više da peva. Strašno je uplašen zbog korone, pa da se ne bi zarazio, ne izlazi iz kuće, ne mrda nigde. Mi smo se sada usresredili na na sređivanje nove kuće. Tu ima hiljdau detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto, toliko nas prozivaju svi za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kada mi budemo želeli - rekla je Melina.

 

Otkrila je i kakvo je stanje sa njenim biznisom i kako je pandemija uticala na modnu industriju.

Moje haljine se prodaju svuda po svetu u 64 butika, ali sad je haos svuda, kriza je. Nema više svečanosti, raskošnih veselja, gala večera, na kojima bi moje haljine zasijale u punom sjaju. Ni "Eli Sab" ništa ne prodaje, sve je stalo. Ne kukam, znam da će moda da se vrati u život, ali ko zna kad! Trebalo je da se održi Nedelja mode onlajn, ali to ipak nije uspelo, nije to to - rekla je Melina i dodala:

Šta da kažem, osim da je poslednjih nekoliko meseci trenerka glavni odevni predmet i pravi hit. Niko se više ne sređuje, masovno se radi od kuće, pa ljudi nemaju potrebu za kupovinom garderobe, posebno ove ekskluzivne. Proći ćemo sve ovo, nisam depresivna osoba, samo sam realna i mislim da do leta neće proći kriza - zaključila je Džinovićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading