Vesna de Vinča: Gladna sam, nisam ništa jela 40 DANA!

Autor:

Zabava

06.11.2020

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Vesna de Vinča objavila je video snimak na svom Instagram profilupa je sa svojim pratiocima podelila da gladuje već 40. dan.

Foto: printscreen/facebook.com/vesna.devinca
Vesna da Vinča

Sada nakon 40 dana obavestila je sve kako se oseća.

"Četrdeseti dan gladovanja. Idealan pritisak, puls i šećer... Izgubila nešto preko 12 kilograma. Uspeh veliki. Osećam se lagano. Spavam kraće i mirnije. Koncentracija baš velika. Osmeh se ne skida sa lica. Moja najveća briga - bolest štitne žlezde se polako uklanja. To osećam. Slušati svoje telo, umeti čuti svoje telo - to je cilj! Najvažnije je da ste vi drugari ovo gledali. Hvala vam neizmerno na podršci", rekla je Vesna, a onda upozorila.

"Gladovati ne smeju trudnice, deca, bolesnici u poodmaklim stadijumima teških bolesti! Postoje pravila za ostale. Uvesti lekara u priču u nekim slučajevima. Sve o tome u knjizi. Idemo dalje. Još dva dana pa počinjem da unosim hranu, videćete koju" rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading