NAKON ŠTO JOJ OTKRIVEN TUMOR, Marina Visković progovorila o podmukloj bolesti: PLAŠILA SAM SE, ALI VIŠE SE NE PLAŠIM!

Autor:

Zabava

06.11.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove večeri na promociji spota i pesme Ilde Šaulić ''Sad me tražiš'' pojavile su i pevačice Marina Visković, Marina Tadić, kao i voditeljka TV Pink Dajana Paunović, koje su i učestvovale u ekranizaciji ove numere.

RepublikaFoto: instagram.com/marinaviskovic

Tom prilikom, Marina Visković je, između ostalog, govorila i o nedavnoj operaciji tumora dojke, za koji se, na sreću, ispostavilo da je benigni.

- Mislim da smo prenele tu atmosferu. Mnogo nam je zabavno. jedan zdrav humor, energija... Kad postoji neki problem, tu smo jedna za drugu, U bilo koje doba dana ili noći one su tu - rekla je pevačica, a onda se osvrnula na svoju nedavnu operaciju tumora dojke.

 

 

 

- Super sam, odlično, ništa se strašno nije desilo. Ja sam tu nešto napipala, sve je to bilo preventivno i sada je sve u najboljem redu. Ja sam neko ko vodi računa i vrlo je obazriv po pitanju zdravlja. Idem redovno na preglede i apelujem na sve žene da redovno posećuju lekara. Plašila sam se korone, ali više se ne plašim - poručila je Marina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading