ACI LUKASU PLENE IMOVINU ZBOG ABNORMALNIH DUGOVA PREMA OVOM ČOVEKU! Izvršitelji mu upali u stan, a od vrtoglave sume će VAM POZLITI!

Autor: Blic

Zabava

05.11.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ

U stanu pevača Ace Lukasa na Voždovcu, kako prenose mediji, trenutno se navodno nalaze izvršitelji, a u toku je zaplena imovine zbog dugovanja koja pevač navodno ima već duži vremenski period.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o dugovanjima koje Aca Lukas ima prema izvesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar.

Ovim povodom pozvali smo Acu Lukasa koji nam je kratko poručio:

 

 

- Ne mogu sada da pričam - rekao je Lukas i prekinuo vezu.

Popović je i ranije u javnosti isticao da Lukas ima izvesna dugovanja prema njemu, te je navodio da mu navodno duguje 80 hiljada evra.

RepublikaFoto: facebook.com/Dejanpopovictigar

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. godine, kada je pevač trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset meseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca.

Aca Lukas tvrdi da Tigar prikriva da mu je na dan potpisivanja ugovora o zajmu zapravo isplaćeno 40.000 evra, a da je na tu sumu ugovorio i mesečnu kamatu od 10 odsto, što dovodi do toga da je tuženi po isteku roka bio dužan da isplati 80.000 evra. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading