(FOTO) BILA JE MISS JUGOSLAVIJE I VELIKA LJUBAV BIZNISMENA ZBOG KOGA LUKASU IZVRŠITELJI KUCAJU NA VRATA: Ovako danas izgleda Tijana Stajšić!

Autor: Republika.rs

Zabava

05.11.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voleli su se.

RepublikaFoto: facebook.com/dejanpopovic
Tijana i Dejan

Tijana Stajšić je srpska sportistkinja, bivša prvakinja Jugoslavije u karateu i mis Jugoslavije. Pored toga bila je i velika ljubav biznismena Dejana Popovića Tigra zbog kojeg su Lukasu izvršitelji danas pokucali na vrata.

Tijana i Dejan bili su vereni, čak su i nekoliko puta bili fotografisani u strastvenim zagrljajima, mada je ona demantovala to. Ipak, fotografije ne lažu. Tijanu su mediji povezivali i sa etrom Kapisodom, sa izvesnim novosadskim biznismenom Banetom, kao i sa košarkašem Milošem Čovićem.

 


Tijana je na izboru za Miss sveta ušla među 10 finalistkinja na iznoru za "Mis Sveta", mnogi je i dalje smatraju za jednu od najlepših Srpkinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) on Nov 4, 2020 at 8:23am PST

Ova lepotica na sebe je ponovo pažnju skrenula tokom 2009. godine kada je učestovala u "Velikom bratu", a nakon toga se o njenom životu ne zna mnogo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading