UBIĆU SE AKO JOŠ JEDNOM VIDIM IZBVRŠITELJE! Aca Lukas na ivici nervnog sloma: Vratio sam pare zelenašu Tigru, DA PONOVO PLAĆAM NE DOLAZI U OBZIR

Autor:

Zabava

06.11.2020

04:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre pet godina sam uzeo pare na kamatu od zelenaša Dejana Popovića. Uzeo sam 40.000 evra, a vratio mu 80.000 evra. Ono što sam već vratio da ponovo plaćam, to ne dolazi u obzir, kaže folker.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Lukas u problemima

U stan pevača Ace Lukasa na Voždovcu juče su upali izvršitelji u pratnji policije da bi mu zaplenili imovinu zbog dugovanja koja ima prema Dejanu Popoviću Tigru. Folker je na sve načine pokušavao da ih ubedi da je on pomenuti dug već vratio, pa mu se u jednom trenutku toliko slošilo da je morala da reaguje i Hitna pomoć.

Naime, Lukas je za medije objasnio kako je došlo do izvršenja, te da je, prema njegovim tvrdnjama, malverzaciju izvršio upravo Dejan Popović.

Lukas: Pre četiri godine Tigar je dao 5.000 evra klincima u Zemunu da me prebiju sa bejzbol palicama. Ali su momci uzeli kaparu 2.500 evra i doneli meni

 

- Pre pet, šest godina sam uzeo pare na kamatu od zelenaša, naravno, Dejana Popovicć Tigra, on je poznat svima kao zelenaš. Uzeo sam 40.000 evra, potpisao da mu vratim 80.000 evra. To svi znaju, to nije nikakva tajna, da sam ja kockao, trošio pare i vraćao. Ja sa potpisao to i vratio mu 80.000 evra za deset meseci. Pošto smo bili u dobrim odnosima i znali smo se, nisam uzeo papir koji sam potpisao za dug kada sam mu vratio pare, jednostavno sam zaboravio. Ni na kraj pameti. Posle dve, tri godine, kada smo zbog nekog drugog slučaja zahladili odnose i prestali da se družimo, on je taj papir aktivirao i tužio me i dobio me jer ima potpis - rekao je Lukas, te dodao da je Popović sve to uradio iz osvete jer pevač više nije želeo da se druži s njim, jednostavno, udaljio se od njega i to je Dejanu veoma smetalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro veče Kotor... Pozdrav za sve prijatelje

A post shared by dejan popovic - tigar (@dejan_popovic_tigar) on Aug 8, 2020 at 12:08pm PDT

 

- Tigar je estradni magarac, voli da se druži sa estradom i kada sam ja prestao da se družim s njim, njemu je bilo krivo i to je aktivirao. Ovo sudstvo pospešuje zelenašenje, a ovi izvršitejli se ponašaju kao uterivači dugova iz devedesetih, gori su od tih uterivača. Ne znam kojim ću putem ovo da sprečim, ali meni neće niko uzeti ono što je moje. Sve dugove koje imam vraćam. A ono što sam već vratio da ponovo plaćam, to ne dolazi u obzir.

Folkerova pravnica: Aci je onemogućeno da učestvuje u postupku. Podnećemo krivičnu prijavu za zelenašenje

Pevač je priznao da je spreman i na najgore ukoliko mu se ovakva scena ponovi, tj. ukoliko ga budu izvršitelji još jednom posetili, kaže da će biti spreman na sve:

- Sada će da zakažu novo izvršenje. Ako se to desi, ja ću da skočim sa terase, ma ima da se ubijem! Ja neću dati pare koje nisam dužan. Ne plašim se ni njega ni njegovih zelenaša. Pre četiri godine je dao 5.000 evra klincima u Zemunu da me prebiju sa bejzbol palicama. Ali su momci uzeli kaparu 2.500 evra i doneli meni jer me znaju i neće to da urade. Ne bojim se takvih klošara i lažnih kriminalaca. Niti se bojim njega ni njegovog tutora, a on zna ko je njegov tutor.

Nakon ovoga Srpski telegraf je pozvao folkerovu pravnu zastupnicu Jovanu Ralević, koja nam je objasnila gde je problem:

- Aci je onemogućeno da učestvuje u postupku jer nije primao pozive zbog promene adrese, na staru adresu su mu stizali pozivi. Bez njegovog znanja je doneto rešenje o izvršenju. Samim tim, nije uložio prigovor. Nakon ovoga, podnećemo krivičnu prijavu za zelenašenje - rekla je Jovana.

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i plati sudske troškove od 300.000 dinara. Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011, kada je pevač trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset meseci ranije potpisala ugovor o zajmu. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje.

 

 

 

Imao jak srčani napad

Folkeru je pozlilo usled rasprave sa izvršiteljima i počeo je da oseća srčane tegobe, zbog čega je pozvao Hitnu pomoć.

- Pozlilo mi je ovde, morao sam da zovem Hitnu pomoć, pritisak mi je bio preko 200, u svakom slučaju, EKG mi je bio loš i jak napad sam dobio. Iz prostog razloga zato što sam u pravu, ja ne mogu da verujem da ne postoji pravni lek za ovakve stvari. Ja sam imao problem zato što putujem zbog posla i nisam dobijao pozive za sud, nisam imao pojma da imam suđenje. Živeo sam na jednoj adresi, a pozivi su i dalje stizali na staru adresu. Niko nije primao poštu - rekao je Aca.

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mirković: Plašim se za Lukasa, mnogo je loše

Kako tvrdi Saša Mirković, pevač se toliko iznervirao da je trebao da bude hospitalizovan, ali je on to odbio na svoju odgovornost:

- Aca se raspravljao sa izvršiteljima i odjednom mu je pozlilo. Pozvali su Hitnu pomoć, a kako se žalio na bol u predelu srca i imao visok krvni pritisak, trebalo je da ga prevezu na VMA. Međutim, on je to odbio i na svoju odgovornost ostao u kući. Pritisak mu je bio strašno visok, 230/140, pa su mu dali injekcije za obaranje. Ostao je na svoju odgovornost kod kuće. Baš se plašim za njega, jako je loše.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading