Nalazi opravdanje jer bivšeg još nije prebolela! Kija: Volim debele i siromašne kao što je bio Sloba

Autor:

Zabava

05.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-pobednica Kristina Kija Kockar poslednjih dana puni naslovne strane aferama koje se spominju u rijalitiju "Zadruga 4" i u čijem je glavnom fokusu Vuk Mob. Međutim, Kija ne može da sakrije da još uvek nije prebolela bivšeg muža Slobodana Slobu Radanovića, te je u "Amidži šouu" ponovo iznenadila priznanjem.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Kija Kockar

Naime, voditelj Ognjen Amidžić joj je postavio pitanje: "Šta bi radije, zgodnog i lepog, ali siromašnog, ili bogatog, ali lošeg fizičkog izgleda", a onda je ona odgovorila.

- U kom smislu lošeg fizičkog izgleda? Ja sam izabrala miks jednom kad sam se udavala, debelog i ružnog, ne ružnog, nego siromašnog. Sada bih volela nekog drugog. Ne znam ni sama. Ja ne volim zgodne momke, to je očigledno da volim siromašne. Da mogu, ja bih opet miks uzela, siromašnog i debelog. Meni debelo nije ružno, ne volim trbušnjake, volim prave muškarce. Volela bih da imam pametnog i bogatog, lojalnog, da me voli najviše na svetu kad legnem na njegov stomačić - rekla je Kija i još jednom, po ko zna koji put, priznala javno da još pati za bivšim mužem. Iako je od javne prevare Slobodana Radanovića prošlo više od tri godine, Kijina bol i tiha patnja ne iščezavaju, što je čest komentar korisnika društvenih mreža.

Foto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Nakon toga je odbrusila Vuku Mobu za priče da je bila "luda za njim" i demantovala njegove insinuacije da su bili samo u šemi, ali ne i ozbiljnoj vezi:

- To su povređeni dečaci koji vuku devojčice za kosu tokom velikog odmora. To je pitanje možda za psihologe, ja dalje ne bih komentarisala. Moje ime se spominje i, inače, za gore stvari, niko ne objavi kad radim lepe stvari, najlakše je lupiti etiketu ženi. Nije mi teško kad se pominje moje ime jer se pominje već godinama, to je normalna priča. Sad nemam dečka, nemam ni devojku ni simpatiju čak. Sama sam i fokusiram se na druge stvari. Ali mi je toliko momaka prikačeno, neka ostanu, ništa novo neću dodavati. Vuka Moba ću svakako tužiti za izgovoreno.

Kija: Imam četiri benigna tumora

Kristina je dobila pitanje koje se ticalo njenih grudi, te se tom prilikom dotakla i svog zdravstvenog stanja, ali i trudnoće.

- Nisam, kad budem rodila, videću kakvo će stanje da bude. Još imam tumore, ali su benigni, ništa tu ne bih čačkala. Jednom godišnje idem na kontrolu, sve je OK. Zato ništa ne bih čačkala. Kad jednog dana budem rodila, videćemo u kom će pravcu otići. Volim što imam prirodne, ali jednog dana ću možda podizati. Imam stvarno velike grudi za svoje telo i dobru guzu. Ali nemam dugačke noge, to jedino nemam - rekla je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading