ŽIKA JAKŠIĆ SE POSLE DAJANE ODREKAO LJUBAVI: Nisam više sposoban za život u dvoje!

Autor: Story.rs,Republika

Zabava

04.11.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

RepublikaFoto: Republika
Slobodan čovek

Autor i voditelj takmičenja "Nikad nije kasno" otkriva da je u novom periodu emotivnog života. Žika Jakšić spoznao je novu stranu svoje ličnosti.

Nakon razvoda od Dajane, u javnosti nije bila poznata nijedna nova Žikina partnerka, a sada je on objasnio i razlog tome:

-Pronašao sam svoj mir, okružen sam divnim ljudima ali nisam usamljen.  Kod mene se na tom planu uvek nešto dešava, međutim, moram da priznam da na tu temu više nemam velikih očekivanja. Nisam više sposoban za klasičnu vezu niti život sa nekim - rekao je Žika za Story, dodavši:

 

- Živim dinamično, ni sam sebe ne mogu da trpim nedelju dana, a kamoli drugu osobu. Slobodu sam kupio još sa 16 godina kada sam sviranjem po svadbama zarađivao više od roditelja i ne mogu da dozvolim da mi iko to poremeti - rekao je Jakšić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje Kostic

04.11.2020 16:12

Nije ni cudo , sve joj je omogucio i dao , a ona ...... tuzna je to prica... To je tako kad neko ne zna sta su mu granice ... tek ce da vidi sta joj je Zika znacio . A njega potpuno razumem. Covek se emotivno ispraznio izgubio je svaku veru u zivot u dvoje, kad das nekome sve ,a taj ti okrene ledja to je ta zena ucinila ovom dobrom i postenom coveku...