(VIDEO) KIJA NA SNIMANJE EMISIJE DOŠLA U DONJEM VEŠU! Seva G*ZA na sve strane!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.11.2020

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta joj teško.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

Kija Kockar došla je na snimanje emisije "Ami G" šou vidno raspoložena i u naletu pozitivne energije.  Ipak, pozitivnu energiju svakako će doneti i svima koju je budu videli u ovom seksepilnom izdanju.

Pevačica i bivša pobednica rijalitija "Zadruga", obukla je koralno plavi donji veš i potpuno providne pantalone i majicu preko toga, tek da prividno deluje da je ipak nešto obukla preko gaćica i brushaltera.

 

Svi su ostali sa vilicama do poda kada su je videli. Ipak, ona je izgleda nakon celokupne drame od prethodnih dana, kada je ušla u sukob sa Vukom Mobom, želela da pokaže da je ništa od toga ne dotiče.

Kija se potrudila da izgleda najbolje što može, a pažnju ovim provokativnim stajlingom svakako je uspela da privuče, te nema sumnje da će malo ko da obrati pažnju na to šta je Vuk i rekao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gall

05.11.2020 14:20

Tako se danas postaje poznat u srbiji,sise,guzovi,cepanje,slikanje u provokativnoj odeci,snimci seksa itd. Jadna je srpska javna scena!