Marija Kulić vređala Kijinu majku: Ti si dno od žene, tvoju ćerku je posle rijalitija JAHAO KO JE STIGAO!

Autor:

Zadruga

19.10.2020

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rat u "Zadruzi"!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija i Nadica u klinču

Marija Kulić i Nadica Zeljković su ušle u žustru raspravu jer je Kulićka kulićka srednji budžet namenika Kijinoj mami.

"Nadice dajem ti srednji jer te Rada volela, ja bih ti dala najmanji da se ja pitam. Ti moju ćerku nisi onda ocenila nijednim bodom, a Miljana je bila uz Kiju. I više ja nju volim od tebe. Ona je dostojanstvena i žena sa stavom, tebe svrstavam u folirante. Ti si pravi folirant. Ogovarala sam te kada je Sloba bio na žurci, svesna sam kroz šta si prolazila kao majka, kada se sve ono dešavalo u Zadruzi. Meni nije jasno tvoje ponašanje, kada je on bio tu, ti si bila kao leptir, sva si lepršava bila, nije mi jasno", rekla je Marija.

"Ja sam tu Kiju rodila i napravila, to da znate. 15 godina sam starija od vas, mogla sam i ja vas da rodim. Kruška ne može da rodi jabuku. Hvala što ste podržavali Kiju, a vi ste rodili troje, pokažite na njima kakva ste majka i kako niste folirant", rekla je Nadica.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Kija Kockar

"Jedna je majka, sto očeva! I da vam kažem nešto, na sceni ste sedam godina, a ja 30, jeste li čuli nešto za mene? Vaša sujeta jede, tu je vaša veličina, nikada mi nećete oprostiti taj jedan bod", rekla je Nadica.

Njih dve su se dotakle i vaspitanja dece, te je Nadica rekla Mariji da je sa jednom ćerkom "omašila" i da ima popravni sa dve ćerke, Kulićeva joj je odbrusila:

- Ti si tvoju baš lešpo vaspitala. Posle rijalitija ju je jahao ko je stigao - rekla je ona i zgrozila sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ado

21.10.2020 10:44

Ceo Niš zna Marijinu i Miljaninu cenu.