Rade Lazić živi u Beču : Bio sam na ulici tokom terorističkog napada, ćerki više ne dam da ide u školu!

Autor:

Zabava

03.11.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar u strahu!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Rade Lazić

Rade Lazić, srpski maneken i nekadašnji rijaliti učesnik, koji već godinama živi u Beču, u vreme sinoćnjeg terorističkog napada našao sa na ulici.

- Oko 21 sat došlo je prvo do napada na Sinagogu i odatle su počeli da pucaju na civile. Kasnije su se napadi proširili na 9. bečki okrug, 11. okrug i imam informacije i na 20. okrug. Kruže informacije da je bačena granata u metrou, na liniji U3, gde je povređeno oko 50 ljudi, ali te informacije za sada nisu potvrđene - priča Lazić i nastavlja:

- Ja sam se našao napolju kada se desio udar, tačnije bio sam na trčanju ali nekako sam uspeo da se probijem i za sada je sve u redu. Danas sigurno neću ćerku pustiti u školu i apelujem na sve naše ljude da ostanu kućama i što manje da se kreću dok ovo ne prođe. Takođe, od danas je zbog korona virusa opet uveden policijski čas, u periodu od 20h do 06h.

RepublikaFoto: instagram.com/rade_lazic_official
Rade Lazić

Pre nego što je došlo do terorističkog napada u Beču, u kojem je ubijeno troje ljudi, na Instagramu se pojavila slika džihadiste sa vrlo sličnim oružjem kakvo je imao i bečki terorista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading