BRUKA! Zaboravio šta je sve činila za njegovu porodicu: Sin Marine Tucaković napao Cecu, uporedio je s ratnim huškačem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin tekstopisca Marine Tucaković i Fute Radulovića Milan Laća Radulović brutalno je napao najveću folk zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, indirektno je nazvavši ratnim zločincem.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ceca Ražnatović

Naime, Radulović je na društvenoj mreži Tviter napisao da je Ceci mesto u Hagu, što je izazvalo burne reakcije korisnika ove društvene mreže. Upitan za mišljenje nove pesme "Mi", koju je nedavno izbacio Dino Merlin, Laća je odgovorio:

- Ja sam više između pošto gledam sve te ratne huškače, koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mesto im je u Holandiji u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca itd, itd. - napisao je Radulović, što su korisnici ove društvene mreže delili, pitajući se da li je Marinin sin mislio na Cecu, na šta je on potvrdno odgovarao.

Ceca nije ništa želela da komentariše. Iz poštovanja prema Marini odlučila je da ne reaguje, kaže pevačicin drug


Upućeni u relaciju Ražnatović-Tucaković tvrde da je Ceca zatečena ovim ispadom Marininog sina budući da je s tom porodicom godinama sarađivala, te da je Laću gledala kao sina.

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Laća Radulović
Marina i njen sin Laća

- Ceci su prijatelji odmah poslali ovaj Laćin ispad i bila je šokirana. Razočarala se što je ovako brutalan napad doživela od Laće, za kog je uvek bila tu, kao i za sve članove porodice Radulović. Iz poštovanja prema Marini odlučila je da ne reaguje - govori Cecin drug i dodaje:

 

 

 

- Ovakav Laćin potez ne iznenađuje njegove prijatelje koji tvrde da on u trenucima kada je pod opijatima svašta zna da napiše, za šta se posle kaje. Jedino im nije jasno kako u podsvesti nema činjenicu da se Ceca prva našla njegovoj majci za pomoć kada je vodila borbu s opakom bolešću.

RepublikaFoto: e-stock

Kako dalje saznajemo, Radulović je zanemario čak i činjenicu da se na sve tri pesme Svetlanine ćerke Anastasije Ražnatović potpisuje kao autor teksta, nego je udario žestoko na njenu majku.

U želji da dobijemo komentar na ovaj Radulovićev ispad pozvali smo Cecu, ali ona nije ništa želela da komentariše.

Podsećanja radi, Svetlana Ceca Ražnatović tokom karijere najviše je sarađivala s Marinom, koju je uvek s ponosom isticala kao najboljeg tekstopisca na našim prostorima. Kada se Tucakovićeva suočila s opakom bolešću, upravo joj je Ražnatovićeva prva priskočila u pomoć. Njihovo prijateljstvo datira od početka devedesetih i teško da će ovako ružni komentari njenog sina uticati na isto.

 

Laća hapšen zbog heroina

Milan Laća Radulović hapšen je 2014. godine prilikom rutinske kontrole policije, koja je u tom trenutku kod njega pronašla praškastu materiju za koju se ispostavilo da je heroin. On se zbog toga našao iza rešetaka. U izjavi policiji naveo je da je to kupio za ličnu upotrebu i da nije imao nameru da prodaje.

 
RepublikaFoto: Privatna arhiva

Damir Handanović: Marina i Ceca su ko nokat i meso

Damir Handanović, aranžer i producent, inače veliki prijatelj Marine Tucaković, pre neko vreme govorio je o odnosu kompozitorke i Cece Ražnatović:

- Ceca je sve vreme uz Marinu. One su nokat i meso, kako privatno tako i poslovno. Marini se polako vraća želja za poslom, a za to je zaslužna Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nemanjicbgd

03.11.2020 12:26

Lepo nas narod kaze: Hrani kuce, da te bolje ujede.

Odgovori 1 10