(FOTO) BILA JE DEO "MOJE 3", SARA I NEVENA SU POSTIGLE VELIKI USPEH, A ONA JE ZABORAVLJENA: Evo kako danas izgleda Mirna Radulović i čime se bavi!

Autor: Republika

Zabava

29.10.2020

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabrala svoj put.

 

RepublikaFoto: youtube.com/RTS
Moje 3

Članice ženske grupe "Moje 3" bile su Nevena Božović, Sara Jovanović i Mirna Radulović, a grupa je oformljena sa ciljem da učestvuje na Beosongu 2013. godine.

One su pobedile na ovog takmičenju i predstavljale Srbiju na pesmi Evrovizije, ali nisu zabeležile dobar plasman, već su se vratile kući pozicionirane na 11. mestu na ovom takmičenju.

 

Po povratku postojale su spekulacije da su nastali brojni problemi između pevačica, te je svaka od njih krenula svojim putem. Iako su svi mislili da će Mirna napraviti najveću uspeh od njih tri, s obzirom na to da je bila pobednica i u takmičenju "Prvi glas Srbije", gde su takođe bile i Sara i Nevena, međutim, do toga nije došlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Radulovic (@realmirna) on Mar 7, 2020 at 9:22am PST

Dok su se Sara i Nevena polako probijale na muzičkoj sceni, svaka u svom stilu, Mirna je ostala u trećem planu. Mirne već godinama nema ni u medijima, te mnogi i ne znaju da li se uopšte i dalje bavi muzikom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koncert filmske muzike?#filharmonija #ravnoselofilmfestival #lazarristovski ?

A post shared by Mirna Radulovic (@realmirna) on Jun 22, 2019 at 1:48am PDT

O pevačicinoj karijeri možete se informisati tek  putem društvenih mreža na kojim objavljuje informacije o svojim nastupima. Možemo zaključiti da se muzike nije odrekla, ali je ipak  daleko od velike scene i reflektora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading