Sanjale ste bivšeg dečka? Evo šta vam podsvest poručuje!

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

29.10.2020

21:29

Mnogi veruju da su snovi manifestacija podsvesti, ali može da bude prilično uznemirujuće kada počnete da sanjate ljude koje biste najradije zaboravili. Ukoliko vam se događa da sanjate bivšeg dečka koji spada upravo u kategoriju ljudi koje biste što pre želeli da zaboravite, evo šta takav san može da znači.

pexels.com
Foto: Ilustracija

1. Ljuti ste što niste rekli sve što vam je "na srcu"

Snovi u kojima se pojavljuje vaš bivši dečko mogu da znače da ste i dalje ljuti na njega, ali da ste potisnuli osećanje besa. Ovo se događa kada pokušavate da se zaštitite od bola zbog rastanka, ali vas bes stigne onda kada se najmanje nadate – dok spavate.

2. Stari problemi u novoj vezi

Ako ste u novoj vezi i suočavate se sa problemima kakve ste imali i sa bivšim dečkom, podsvest vas podseća da ste jednom već bili u takvoj situaciji. Oživljavanjem slike vašeg bivšeg dečka podsvest vas ujedno i upozorava da bi trebalo da rešite problem sa sadašnjim partnerom pre nego što bude prekasno.

3. Brinete da je vaša veza ugrožena

Bivši dečko kojeg često sanjate može da bude podsvesna poruka da ignorišete problem koji postoji u vašoj aktuelnoj vezi. Kad smo zaljubljeni, skloni smo da previdimo stvari, ali nas podsvest neumoljivo tera da otvorimo oči dok je vreme.

 

4. Nesvesno želite da pobegnete iz stvarnosti

Posle raskida život ume da bude prilično komplikovan, težak i bolan. Ako vam se nedugo posle raskida dogodila još neka emocionalna havarija – posvađali ste se sa najboljom prijateljicom, ostali ste bez drage osobe iz porodice ili ste doživeli debakl na poslu, nemojte se čuditi što sanjate bivšeg. Podsvesno se vraćate na početak lošeg perioda u životu, u pokušaju da „zaustavite vreme“ i ispravite greške koje ste činili, a koje su dovele do „loše sreće“.

Komentari (0)

Loading