Prva se javila: Darin Toni muvao učesnicu rijalitija istovremeno kad i pevačicu!

Autor:

Zabava

28.10.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara je definitivno zaljubljena do ušiju!

Foto: instagram.com/printscreen
Marko Dujaković - Toni

Iako je neko vreme pokušavala da skriva svoju novu ljubav sa mladim biznismenom, koji je čak dve decenije mlađi od nje, javnost je vrlo brzo saznala o kome se radi, a nedavo je i ona zvanično stavila tačku i priznala da je u ljubavi sa Markom Dujakovićem.

Sada je otkriveno da je Marko istovremeno muvao Daru i nekadašnju učesnicu i voditeljku parova Ninu Prlju.

"Hajde da izađemo nekada, baš mi se činiš kul", napisao je Marko Nini, koja  mu je odmah odgovorila: "Da izađemo? Ne mogu, ne znam ko si. Je'l se znamo mi, ustvari?", rekao je izvor "Hit Informera".

Međutim, Marko je bio uporan: "Pa, ne znamo se, to i jeste razlog izlaska, da bi se upoznali". Nina mu je poručila da je to glupo, ali on nije odustajao.

Foto: instagram.com/printscreen
Toni i Dara

"Treba i glupe stvari raditi, znaš. Ne može da se radi samo pametno. Nina, družićemo se virtuelno. Jel ti ne voliš druženje?", pitao je on, a Nina mu više nije odgovarala, što njega nije zaustavilo da piše:

"Nisam ja navalentan muškarac. Takođe nisam ni lak muškarac. Sreo sam te u bioskopu davno i onda si mi iskočila na Instagramu nakon nekoliko dana, pa sam te zapratio. Prelepo se oblačiš i tetovaže su ti super".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nina Prlja

Kako se navodi do susreta između Nine i Marka nije došlo, a ubrzo se saznalo da je smuvao Daru Bubamaru, koju je odmah odveo na Maldive i od tada su nerazdvojni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading