I sa drugom ženom zaratio: Marina dala izjavu koja se Darku nije svidela, kasnije je nastala drama!

Autor: Alo.rs

Zabava

26.10.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Darko Lazić u poslednjih nekoliko dana puni žutu štampu, ali ne zbog novih projekata i pesama, već zbog svog veoma burnog ljubavnog života.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Darko Lazić

Darko je priznao da je u veoma lošim odnosima sa svojom bivšom suprugom Anom Sević, te je naveo da godinu dana nije video njihovu ćerku Lorenu, što je Ana oštro demantovala, ali tu drami nije kraj.

Pojavile su se spekulacije da se Darko razišao i od druge žene, tačnije verenice Marine Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

U prilog tome govori i činjenica da je Lazićeva verenica obrisala sve zajedničke fotografije sa njim sa svog Instagram profila.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Marina Gagić

Podsetimo, Lazić je između redova juče u emisiji "Premijera - Vikend specijal" potvrdio da Marina i on imaju problema u braku, te je otkrio da joj je veoma zamerio što je javno objavila da mu zamera kada kasno dolazi kući. Darko je izjavio da se takve stvari rešavaju u četiri zida i da ne mora cela nacija da zna za njihove bračne probleme. Izgleda da mu je Marina zamerila zbog ove izjave, pa je sve samo kulminiralo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading