GOCA BOŽINOVSKA PRETRNULA OD BRIGE: Sad je u osmoj nedelji, sve smo joj nabavili i krevet i posebne dušeke.....!

Autor: Srbijadanas, Republika

Zabava

22.10.2020

22:10

Još na sve to i korona.

youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Pevačica zabrinuta

Bojana Rodić i Mirko Šijan poslednjih nekoliko dana uživaju u Egiptu, gde su otišli na prvi zajednički odmor dok je Goca Božinovska ostala u Srbiji.

Pevačica trenutno boravi kod majke na selu kako bi mogla da brine o njoj pošto je vezana za krevet otkad je pre nekoliko nedelja slomila kuk.

 

- Ja sam u selu kod mame. Mnogo se sekiram oko nje. Još je u gipsu, skidamo joj ga tek 6. novembra. Sad je u osmoj nedelji, a rekli su joj da nosi gips deset nedelja. Nema operacije za nju, jer je stara, ima 88 godina, i srce joj ne bi izdržalo kad bi otišla da se operiše. Muke žive. Sve smo joj nabavili, i krevet i dušeke posebne, ali ne vredi, boli je mnogo – rekla je Goca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Oct 18, 2020 at 1:38am PDT

Što se tiče sina i snajke, ona se ne brine mnogo za njih iako je broj zaraženih u Srbiji trenutno u porastu, jer veruje da će oboje paziti na sopstveno zdravlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Mirko Šijan (@miresijan) on Oct 19, 2020 at 11:22am PDT

– Ne plašim se uopšte za njih. Sad nema ni gužve i oni su baš izabrali termin kad nije ni frka, a i oni se čuvaju. I ovde dok su bili uvek su išli sa maskama. Pridržavaju se svega i nisu mnogo ni izlazili, niti su šetali. Uglavnom su provodili vreme u kući, retko gde su išli. Oni su pametni po tom pitanju. Baš se čuvaju, a ko se čuva, i Bog ga čuva – rekla je Božinovska.

 

 

Komentari (0)

Loading