Luna se ovome nije nadala: Anabela je burno reagovala na moju trudnoću!

Autor:

Zabava

20.10.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popustila!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela

Nakon što je odjeknula vest da je Luna Ðogani trudna, Lunina majka Anabela Atijas i otac Gagi Ðogani oglasili su se na društvenim mrežama, gde su sa svojim pratiocima podelili radost i poručili da su presrećni što će postati baba i deda, te istakli da je to nešto najlepše što su mogli da dožive.

- Dragi moji, s velikom radošću želim da podelim s vama vest da ću postati ponosna baka jednom anđelu - objavila je Anabela instastoriju, gde se oglasio i Gagi:

- Čestitam, Luna je trudna!

Đoganijeva je juče bila na prvom pregledu otkako je obavestila javnost da je u drugom stanju.

Kad je krenula kod lekara, Luna je otkrila za domaće medije da već oseća neke promene, kao i da je, u trenutku kada je saznala da je trudna, bila sa Anabelom.

- Trudna sam malo duže nego što sam mislila, sad idem na pregled da vidim koliko je to tačno. Svi smo presrećni, Anabela je bila sa mnom kada sam saznala. Ona je reagovala burnije od mene - priznala je Luna Ðogani.

Foto: e-stock
Luna Đogani

Inače, Đoganijeva je u rijalitiju često isticala da jedva čeka da se ostvari kao majka, a kako je ranije govorila, pol deteta joj nije bitan. Ona već unapred ima pripremljena imena i za devojčicu i za dečaka. Ako bude ćerka, Luna je otkrila da bi volela da se zove Mia jer voli kraća imena, dok je za sina odabrala ime Luka.

Budući otac Marko Miljković oglasio se za Srpski telegraf ponosniji nego ikad.

- Jako sam srećan i ponosan što ćemo postati roditelji, ovo je ono što smo dugo čekali i čemu smo se radovali. Siguran sam da ćemo biti sjajni roditelji. Pol mi nije bitan, neka bude živo i zdravo - poručio je Marko.

Anabela ćerki branila da zatrudni

Anabela je, inače, u "Zadrugu 3" ušla da bi Luni otvorila oči i upozorila je da ne sme da ostane u drugom stanju zbog zdravstvenog problema.

Pošto je Ðoganijeva sada ipak ostala u drugom stanju, a njena majka to prihvatila sa oduševljenjem, po svemu sudeći, Luna je u međuvremenu rešila problem koji je imala.

Neda Miljković: Luna i Marko su nam zabranili da pričamo

Ni Markova majka nije krila uzbuđenje, pa je za "Srpski telegraf" priznala da je jedva čekala unuče.

- Osećam se fantastično. Prelep je osećaj znati da ću postati baka. Porodično smo se dogovorili da ne pričamo mnogo na ovu temu. Tako su želeli Luna i Marko - rekla je kratko Markova majka Neda Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading