(FOTO) NEKADAŠNJA SE*S BOMBA U VEZI SA PILETINOM: Evo kako izgleda Sindin mlađi frajer, a tek čime se bavi - IZNEVEROVAĆETE!

Autor:

Zabava

17.10.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav macan.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Nekadašnja članica grupe “Models”, Ivana Stamenković Sindi , dugo je nakon razvoda vodila borbu za starateljstvo nad svojim detetom, ćerkom Petrom. O njoj se i dalje brine otac, dok Ivana viđa dete dva dana u radnoj nedelji i svakog drugog vikenda.

Posle supruga Nikole Pavlović, lepa pevačica skrasila se pored bodibildera Stefana Plavšića, koga u javnosti nije predstavila, ali sa kojim je objavila fotografije na svom Instagram profilu. Pozitivni komentari na račun lepog para su se samo nizali ispod njihovih zajedničkih fotografija.

Foto: Instagram/printscreen

Moj dečko je advokat, povučen je, ne voli da se eksponira u medijima i zbog toga ne želim da kažem kako se zove. Zajedno smo dve godine i veoma nam je lepo. On je baš pažljiv. Najviše uživamo kada smo sami kod kuće, ne volimo mnogo da izlazimo po klubovima i restoranima”, ispričala je Sindi prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading