(FOTO) Tanja danas prolazi kroz dramu sa mužem, a na početku karijere bila je u ŠEMI sa ovim kolegom: Posvađala se zbog SNIMKA INTIMNOG odnosa!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.10.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je to velika ljubav.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić poslednjih meseci proživljava dramu sa suprugom Dušanom koji je bez njenog znanja odveo njihove sinove u Australiju. Tokom ove drame saznala je i za njegova neverstva i buran noćni život. 

Međutim, ovo nije jedina pevačicina veza koja se završava skandalom. Tanja Savić se na početku pevačke karijere zabavljala sa kolegom Darkom Filipovićem, koji se kao i ona takmičio u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Tanja Savić i Darko Filipović

Tanja i Darko su se zabavljali tokom 2005. godine kada su oboje promovisali albume prvence. Njihovu emotivnu vezu su krunisali duetom "U godini jedan dan" koji je imao veliki uspeh kod publike.

 

 

 

Njihova veza trajala je nekoliko meseci, nakon čega su ostali u korektnim odnosima sve do jedne Darkove izjave. Novinari su pitali Darka da li misli da Tanja ima kućni video, na šta je on rekao kako ga ne bi začudilo da se Tanja nekada snimala tokom intimnog odnosa.

Njih dvoje nakon ovog pevačevog komentara nikada više nisu propričali niti izgladili odnose.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading