OVO NIKO NIJE ZNAO! Saša Popović otkrio u koju pevačicu je najviše uložio: Očekivali smo da bude velika zvezda...

Autor: informer, Republika

Zabava

28.08.2020

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najmoćnijih i najbogatijih ljudi na javnoj sceni je direktor Grand produkcije Saša Popović. Kako pišu mediji, ova najveća produkcija na Balkanu u poslednjih pet godina beleži rast zarade koja se meri u milionima evra.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Iznedrio je veliki broj zvezda, koje su mu danas zahvalne zbog svoje uspešne karijere. 

Međutim, Popović je svojevremeno izjavio u koju pevačicu je najviše ulagao, verujući da će zahvaljujući svom glasu naslediti Svetlanu Cecu Ražnatović.

Ali, spletom okolnosti, to se nažalost nije desilo.

- Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u "Zvezdama Granda" pojavila sa svojih 19 godina. Pevačica koja je sigurno mogla da nasledi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvezda - objasnio je Saša Popović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđelko

28.08.2020 16:47

Udala se i promenila lice. Neprepoznatljiva je.