(FOTO, VIDEO) POSLEDNJE ZBOGOM BORI DRLJAČI: Potresne scena na ispraćaju legendarnog pevača

Autor: Republika

Zabava

14.10.2020

11:39 >> 11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Drljača preminuo je posle teške bolesti u 80. godini, a poslednji ispraćaj velikog pevača, za kojim tuguje cela estrada, biće danas na Novom bežanijskom groblju u 13.30 sati.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Sahrana Bore Drljače

Među prvima je stigao Era Ojdanić.

 

 

 

Pored sanduka je sin Vladimir, a stigla je i pevačica Vera Matović koja plaće zajedno sa Erom. Došao je i Marinko Rokvić i Goca Lazarević. Tu su i Željko Šašić, Ivan Marinković..

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Bora Drljača

Sve prisutne potresla je scena kada je Era ušao da Borinoj porodici izjavi saučešće i kada je zakukao i zaplakao nad sandukom.

 

 

 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Kako je njegov sin izjavio za domaće medije, pevač je bolovao od melanoma koji se proširio na mozak, a borio se do zadnjeg dana. Pevačevi prijatelji i kolege su skrhani bolom zbog ovoga. 

 

 

 

 

Bora Drljača je rođen 29. avgusta 1941. godine u selu Donja Suvaja, u opštini Bosanska Krupa. Bora je bio jedan od najpopularnijih pevača u Jugoslaviji.

 
Stekao je status Istaknuti umetnik i dobio je nagradu za životno delo. Snimio je preko 50 nosača zvuka na kojima se nalazi oko 400 pesama.

Prodao je preko pet miliona ploča i kaseta. Nastupao je po celom svetu, a najviše u Americi, Kanadi, Australiji i zapadnoj Evropi.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading