(FOTO) OSVANULA UZNEMIRUJUĆA SLIKA ĐORĐA DAVIDA! Unakaženo lice, krvav i modar - SVI U NEVERICI KO MU JE TO URADIO IZNENADA!

Autor:

Zabava

13.10.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: Printscreen

Pevač Đorđe David nedavno je na svom privatnom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj mu je lice unakaženo i krvavo, a glava zavijena, te je poprilično ovim zabrinuo svoje kolege i fanove.

Na samu pomisao da mu se nešto desilo, i na samu pretpostavku da pevač kojim slučajem nije doživeo nesreću ili incident u kojem je pretučen, mnogi su momentalno stupili u kontakt sa rokerom, kako bi saznali istinu o navodnom incidentu.

Foto: Instagram/printscreen

Ono što je istina je, da roker nije doživeo nikakav incident već da mu je lice našminkano za potrebe snimanja jedne emisije zabavnog karaktera pod nazivom "Luda Noć", u kojem je učestvovao sa nekolicinom kolega. 

Đorđe David se zahvalio svima na porukama i pozivima podrške, te je svima poručio da sada "zaista vidi ko su mu pravi prijatelji". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading