Popović zapretio Davidu: Ako odeš na RTS, letiš iz "Granda"!

Autor:

Zabava

13.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović i Đorđe David žestoko su se posvađali jer je roker želeo da se odloži snimanje "Zvezda Granda" kako bi on stigao da gostuje u emisiji na RTS, što je Popovića izbacilo iz takta.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Đorđe David i Saša Popović

Naime, Saša je toliko pobesneo da je uslovio Davida, pa mu je rekao da bira između RTS i "Zvezda Granda".

- Sve je počelo u trenutku kada je Đorđe rekao Popoviću da snimanje koje je bilo zakazano za 15. oktobar pomeri za neki drugi datum jer je on ugovorio gostovanje u emisiji "Luda noć", koju emituje RTS. Kad je Saša to čuo, pao mu je mrak na oči, pa je urlao onako kako samo on zna: "Baš me boli ku*ac šta si se ti dogovorio. Ili ćeš snimati "Zvezde Granda" po našem dogovoru ili ćeš napustiti žiri ovog trenutka" - kaže Davidov kolega za Skandal i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Đorđe David

- Đorđe je pokušao da mu objasni da se radi samo o malom pomeranju, te da nikad ne bi napustio "Grand". Međutim, ovaj nije hteo da popusti i jasno je stavio do znanja šta su prioriteti i da mu nije opravdanje i honorar koji bi dobio od RTS kao gost u toj emisiji.

Inače, sve ovo se desilo pred samo snimanje "Zvezde Granda", a kako dalje saznajemo, Đorđe je nakon sukoba sa Sašom tražio od organizatora RTS da oni prilagode snimanje njegovim obavezama.

Marija: Mili, šta umišljaš da si?!

Marija Šerifović nikako ne može da nađe zajednički jezik s Aleksandrom Milićem Milijem, te je na poslednjem snimanju "Zvezda Granda" došlo do okršaja između njih dvoje.

- Stanite, zaustavite se svi. Mili, ovo ti je bio poslednji put da si uvredio mene ili bilo koga od nas u žiriju. Šta umišljaš da si? Svi mi imamo i majke i očeve i braću i sestre i decu i unuke. Šta si ti istripovao? Da možeš da nas vređaš? Ako ne umeš lepo da se raspravljaš, ne možeš da vređaš. Ovo ti kažem poslednji put. Prestani više da me prekidaš i da mi upadaš u reč - kaže izvor sa lica mesta i dodaje da je Popović pokušavao da obuzda Mariju, ali ona nije stala dok mu nije očitala lekciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading